13. december 2019
Bonnie Hoelstad er spejderleder for gruppen.
gallery icon

Se billedserie

Bonnie Hoelstad er spejderleder for gruppen.
Foto: Niklas Majgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spejderpiger klatrer for udfordringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spejderpiger klatrer for udfordringen
Ringsted - 27. oktober 2014 kl. 12:37
Af Niklas Majgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Højt oppe i Vigersteds trætoppe er udsigten lige så god som søndagens klare vejr. Spejderne Dværggederne er en gruppe piger, som går i 5-7. klasse.

De grønne Pigespejdere i Vigersted tæller i alt cirka 30 spejdere, som aldersmæssigt spænder fra børnehaveklassen og op. Lederne er fortrinsvist unge, og det er der ifølge trop- og spejderleder Bonnie Hoelstad en særlig grund til:

- Vi prøver at få unge spejderledere, for det betyder meget at få ansvar tidligt. Jeg har selv været spejderleder, siden jeg var 14 år gammel, hvilket har givet mig mange ting - jeg er for eksempel blevet bedre til at tale foran store forsamlinger, og jeg har også lært meget af at lave arrangementer for gruppen, fortæller hun.

Når spejdergruppen ikke klatrer i træer, så er der også mange andre aktiviteter på programmet.

På det ugentlige spejdermøde tager de udfordringsmærker, som kommer på skjorten. Med til mærket hører også en spændende udfordring som eksempelvist søndagen i trætoppene. Tidligere har pigerne taget et mærke, som hedder »På Farten«. Med dét mærke var de blandt andet ude at flyve i helikopter, ligesom de også klarede en lang vandretur.

De ældste grupper rejser også ud til store spejderlejre i udlandet cirka hvert andet år. Bonnie Hoelstad har eksempelvist været på tur i Japan, men også nærmere rejsemål er på programmet for Vigersteds ældste pigespejdere.

Du kan læse meget mere om pigespejdernes aktiviteter på www.vigerstedspejder.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk