31. maj 2020
Bonnie Hoelstad er spejderleder for gruppen.
gallery icon

Se billedserie

Bonnie Hoelstad er spejderleder for gruppen.
Foto: Niklas Majgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spejderpiger klatrer for udfordringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spejderpiger klatrer for udfordringen
Ringsted - 27. oktober 2014 kl. 12:37
Af Niklas Majgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Højt oppe i Vigersteds trætoppe er udsigten lige så god som søndagens klare vejr. Spejderne Dværggederne er en gruppe piger, som går i 5-7. klasse.

De grønne Pigespejdere i Vigersted tæller i alt cirka 30 spejdere, som aldersmæssigt spænder fra børnehaveklassen og op. Lederne er fortrinsvist unge, og det er der ifølge trop- og spejderleder Bonnie Hoelstad en særlig grund til:

- Vi prøver at få unge spejderledere, for det betyder meget at få ansvar tidligt. Jeg har selv været spejderleder, siden jeg var 14 år gammel, hvilket har givet mig mange ting - jeg er for eksempel blevet bedre til at tale foran store forsamlinger, og jeg har også lært meget af at lave arrangementer for gruppen, fortæller hun.

Når spejdergruppen ikke klatrer i træer, så er der også mange andre aktiviteter på programmet.

På det ugentlige spejdermøde tager de udfordringsmærker, som kommer på skjorten. Med til mærket hører også en spændende udfordring som eksempelvist søndagen i trætoppene. Tidligere har pigerne taget et mærke, som hedder »På Farten«. Med dét mærke var de blandt andet ude at flyve i helikopter, ligesom de også klarede en lang vandretur.

De ældste grupper rejser også ud til store spejderlejre i udlandet cirka hvert andet år. Bonnie Hoelstad har eksempelvist været på tur i Japan, men også nærmere rejsemål er på programmet for Vigersteds ældste pigespejdere.

Du kan læse meget mere om pigespejdernes aktiviteter på www.vigerstedspejder.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk