25. oktober 2021
Ole Wedel-Brandt (EL) ville gerne stemme for skattelettelser i næste års budget for Ishøj Kommune, fordi han fik nogle af sine egne mærkesager igennem, siger han.
Ole Wedel-Brandt (EL) ville gerne stemme for skattelettelser i næste års budget for Ishøj Kommune, fordi han fik nogle af sine egne mærkesager igennem, siger han.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Enhedslisten forsvarer skattelettelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enhedslisten forsvarer skattelettelser
Ishøj - 24. oktober 2014 kl. 10:34

Enhedslisten har i år været med i budgetforlig i 30 kommuner, og i 11 af dem har de lokale Enhedslisten-medlemmer skrevet under på skattelettelser.

Det er blandt andet sket i Ishøj Kommune, og Per Clausen, der er partiets kommunalordfører, mener, at partiet i nogle kommuner måske er gået for langt i forhold til partiets politik, skriver Information.

- Det er muligt, at vi måske har slugt for mange kameler for at være med i forligene. Det er noget af det, vi nu skal diskutere i partiet, siger han til avisen og understreger, at partiet endnu mangler at få et overblik over, hvor stor politisk indflydelse det er lykkedes for Enhedslisten at få rundt om i kommunerne.

Enhedslisten i Ishøj blev for første gang valgt ind i byrådet ved det seneste kommunalvalg, og her mener det lokale byrådsmedlem, at det var en god idé at gøre.

- Vi stemte for skattelettelserne, fordi vi til gengæld fik nogle af vores mærkesager igennem, men det er klart, at vi havde store overvejelser forud for vores beslutning, siger Ole Wedel-Brandt til Information og understreger, at forliget blandt andet er med til at sikre en jobrotation blandt kommunens ansatte og en forbedring af cykel- og stisystemet i Ishøj.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?