15. oktober 2021
Niels Poplens udstiller skagensmalerier i Hansens Konditori.
Niels Poplens udstiller skagensmalerier i Hansens Konditori.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skagenskunst i konditori

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skagenskunst i konditori
Ringsted - 15. oktober 2014 kl. 18:01

Billedkunstner Niels Poplens fra Farendløse har valgt at udstille en stort Skagenmaleri der endnu ikke er færdigt malet. Det gør han med det helt klare formål at give beskueren et sjældent indtryk af, hvordan et nutidigt skagenmaleri udføres.

Maleriet kan netop nu ses i Hansens Konditori, Sct. Hansgade 3 i Ringsted.

Niels Poplens har lavet mere 170 skagenmalerier i de mere end 10 år, han har besøgt Skagen. Her indeholder malerierne en komplet tegning, inden de udstilles.

Bag et godt kunstværk er et godt håndværk. Det er noget alle hans elever går igennem i det kunstforløb, han uddanner sine elever i. Det er noget med højdelinjer, forsvindingspunkter, lys, og skygger.

Det endnu ikke færdige skagenmaleri indeholder en speciel historie, der er beskrevet i Hansens Konditori. Samtidig kan man se de godt ti skagenmalerier, der er udstillet i konditoriet.

Niels Poplens holdte en meget stor kunstudstilling i Skagen her i sommer og havde besøg fra store dele af verden. Det og meget mere kan opleves på hans hjemmeside www.poplens-art.dk, der netop har slået en rekord med mere end 17.898 besøg i 2014.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk