25. oktober 2021
- Udvalget følger sagen nøje, siger Daniel Lillerøi.
gallery icon

Se billedserie

- Udvalget følger sagen nøje, siger Daniel Lillerøi.
Foto: Mogens Lorentzen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny discountbutik selv om lokalråd siger nej tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny discountbutik selv om lokalråd siger nej tak
Opdateret 01. oktober 2014 kl. 23:12
Næstved - 30. september 2014 kl. 06:00
Af Mogens Lorentzen

Alt tyder på, at Karrebæksminde får en ny stor dagligvarebutik. Et kæmpe flertal i byrådets ejendomsudvalg godkendte mandag lokalplanen for etablering af et supermarked på hjørnet af Rønhave Parkvej og Karrebækvej. Og den socialdemokratiske udvalgsformand Daniel Lillerøi forventer, at der også er et solidt flertal for lokalplanen i byrådet.

- Vi har fået rigtig mange indsigelser for og imod lokalplanen. Der har været flest modstandere, men vi har i udvalget vurderet, at vi ikke kan gå imod etablering af en dagligvarebutik. Kommuneplanen giver muligheden, og vi kan ikke sige nej, bare fordi vi måske synes, det er synd for de eksisterende butikker, siger Daniel Lillerøi til Sjællandske.

Ejendomsudvalget har syv medlemmer, fire fra Socialdemokratiet, to fra Venstre og en konservativ. Kun socialdemokraten Mette Stensgaard-Christensen stemmer imod, så stillingen i udvalget er 6-1.

To borgermøder

Supermarkeds-planerne blev offentlig kendt, da Sjællandske den 1. maj afslørede, at der var et projekt på vej. Siden har der været flere borgermøder og talrige debatindlæg i Sjællandske. I starten var det mest modstanderne, der var aktive, men i løbet af sommeren kom også tilhængerne på banen. Men under hele hørings-perioden har modstanderne været i front. Også lokalrådet går imod supermarkeds-projektet.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk