27. januar 2021
Hanne Julie Johansen er kravlet oven på bankens skabe for at præsentere én af sine akvareller fra Stevns Klint.
gallery icon

Se billedserie

Hanne Julie Johansen er kravlet oven på bankens skabe for at præsentere én af sine akvareller fra Stevns Klint.
Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klinten udstillet på bankens vægge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klinten udstillet på bankens vægge
Stevns - 16. september 2014 kl. 16:00
Af Henrik Fisker

Store Heddinge: Stevns Klint er et yndet motiv for adskillige kunstmalere, og det gælder også den lokalt bosatte Hanne Julie Johansen. Frem til midten af november kan ansatte og kunder i Nordea i Store Heddinge dvæle ved en række akvareller fra hendes hånd - de fleste med Klinten som motiv. Det skriver DAGBLADET Stevns tirsdag.

- Jeg holder meget af Stevns Klint og dens forskellige former, som er gode at gengive på lærred, siger maleren, der netop har hængt sine værker op i banken.

Apropos Klinten, så har Hanne Julie netop fået optaget en akvarel på en udstilling i Mexico City - nærmere bestemt Museo Nacional de la Acuarela. Udstillingen, der hedder Alfredo Guati Rojo, ferniseres 7. december og hænger frem til 8. februar næste år. Hanne Julie indsendte en akvarel med Stevns Klint og en beskrivelse af verdensarven til Nordisk Akvarel Selskab, der i alt har omkring seks bidrag fra de nordiske lande på udstillingen i Mexico.

I Nordea i Store Heddinge udstiller hun også et par andre motiver - bl.a. fra Sydhavnen i København, hvor hun især er fascineret af de farver, som rust og jern kan frembringe, samt af en flok pingviner, der danner en spøjs, men velplaceret kontrast til bymiljøet på Sydhavnen.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk