24. marts 2019
De to Rotary-præsidenter Tina Pihl (tv) og Susanne Damvig (th) med de tre finalister til Erhverv- og Virkeprisen: Ninette Bergendorff (Taastrup Bymidte), Michael Baes (Jernkunsten ApS) og Hanne Danielsen (Grennessminde).
gallery icon

Se billedserie

De to Rotary-præsidenter Tina Pihl (tv) og Susanne Damvig (th) med de tre finalister til Erhverv- og Virkeprisen: Ninette Bergendorff (Taastrup Bymidte), Michael Baes (Jernkunsten ApS) og Hanne Danielsen (Grennessminde).
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flot pris til social virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot pris til social virksomhed
Taastrup - 11. september 2014 kl. 13:20
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Høje-Taastrup: Det blev den socialøkonomiske virksomhed Grennessminde, som blev den første modtager af Rotary-klubbernes Erhverv- og Virkepris i Høje-Taastrup.

Prisen blev uddelt onsdag aften ved et velbesøgt arrangement på rådhuset, og det var en meget glad og stolt direktør, som modtog prisen, skriver DAGBLADET Roskilde.

- Det er en stor anerkendelse af det arbejde, vi laver. Folkene i Rotary er jo dem, der i sidste ende er med til at skaffe praktikpladser og job til vores unge, så jeg ser også prisen som et bevis på, at vi er sammen om at skabe nye muligheder for vores unge, siger direktøren på Grennessminde, Hanne Danielsen.

Grennessminde er blandt andet et bo- og uddannelsessted for unge med særlige behov mellem 16 og 30 år.

Grennessminde har da også blandt andet fået prisen for sit arbejde med unge, for at fremme erhvervslivet ved kontakten med lokale virksomheder og for at sætte en masse projekter i gang, så de hele tiden fornyer sig.

- Det er en meget aktiv virksomhed, som lever op til mange af de ting, vi lægger vægt på ved uddelingen af denne pris. De er med deres sociale virke en virksomhed, som i den grad lever op til Rotarys idealer, siger Tina Pihl, formand for Høje-Taastrup Rotary Klub.

Udover Grennessminde var Jernkunsten og Taastrup Bymidte med i opløbet om at vinde.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk