9. august 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordea flytter ind i kulturhavnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordea flytter ind i kulturhavnen
Gribskov - 08. september 2014 kl. 16:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Hanne Guldberg Mikkelsen

Gilleleje: Nordea i Gilleleje rykker i midten af september til større lokaler i Kulturhavnen. Banken satser på byen, lyder det fra filialdirektøren.

Med flytningen fra Vesterbrogade 18 til den nye Kulturhavn Gilleleje, får Nordea-filialen både en bedre beliggenhed og mere plads at udfolde sig på.

- Vi investerer i Gilleleje og satser på byen, som vi holder meget af. Jeg glæder mig til at flytte til de nye lokaler, og det vil være til gavn og glæde for både kunder og de ansatte i banken, at vi rykker til Kulturhavnen. Det bliver godt at byde både eksisterende og nye kunder velkomne her, siger Jørn Grønvall, der er filialdirektør i Nordea i Gilleleje.

- Vores kunder vil gerne mødes med os, når der sker store ændringer i deres liv, eller de har brug for at få gennemgået økonomien ned i mindste detalje. Det får vi bedre rammer for nu, siger Jørn Grønvall.

I den nye filial får Nordea en såkaldt multifunktionsautomat, hvor man både kan hæve og sætte kontanter ind på sin konto.

Nordea-filialen holder åbent hus for alle, der har lyst til at se de nye lokaler, den 19. september. Den nye filial vil foruden filialdirektøren have ni ansatte, hvoraf seks er rådgivere.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?