23. september 2020
Stemningen var intens lige før Joey Moe skulle på scenen, og pludselig dukkede han op blandt publikum med en mikrofon. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Stemningen var intens lige før Joey Moe skulle på scenen, og pludselig dukkede han op blandt publikum med en mikrofon. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Toppen af poppen i Gadehavegård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Toppen af poppen i Gadehavegård
Opdateret 17. oktober 2014 kl. 12:08
Taastrup - 08. september 2014 kl. 10:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Høje Taastrup: Det summede af liv og god stemning på pladsen ved Gadehaveskolen søndag eftermiddag, da tre glade og stolte formænd for de tre aktive boligafdelinger, bød velkommen til Gadehave Festival 2014 fra festivalens største scene.

Musik fra både kendte og nye talenter drønede ud af højtalerne ved de tre scener, i visecafeen var der hygge og fællessang, og på hoppeborgene sørgede masser af glade børn for livlig aktivitet. Et stort loppemarked og mange informationsboder fra lokale foreninger og Høje-Taastrup kommune tiltrak også mange nysgerrige. Falck indbød de mange børn til sjov leg med vandslangerne, politiet gav sig tid til en snak og borgmester Michael Ziegler besøgte festivalen og holdt en kort tale.

En spændt stemning voksede frem sidst på eftermiddagen foran den store scene, hvor rigtig mange børn og unge glædede sig til mødet med stjernen Joey Moe, og stemningen blev endnu mere tændt, da han lagde ud med at synge nede blandt publikum.

Mere end 1200 mennesker besøgte dagen, som var arrangeret af frivillige fra de tre boligafdelinger Gadevang, Olufsborg og Gadehavegård og Høje Taastrup Idrætsforening - HTI, Gadehaveklubben, biblioteket, samt den boligsociale helhedsplan Det spirer i Gadehavegård.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk