24. marts 2019
Fire aktive bag Græsted Revyen med statuetterne fra prisuddelingen: Fra venstre Mette K. Madsen, René Richardt, krodirektør Vibe Pock-Steen Richardt og Sofie Stougaard. Skuespilleren Troels Malling, som også er med i revyen, kunne ikke deltage i prisoverrækkelsen.
gallery icon

Se billedserie

Fire aktive bag Græsted Revyen med statuetterne fra prisuddelingen: Fra venstre Mette K. Madsen, René Richardt, krodirektør Vibe Pock-Steen Richardt og Sofie Stougaard. Skuespilleren Troels Malling, som også er med i revyen, kunne ikke deltage i prisoverrækkelsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Græsted Revyen kåret som årets bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Græsted Revyen kåret som årets bedste
Opdateret 03. september 2014 kl. 09:06
Gribskov - 02. september 2014 kl. 04:04
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den bedste og den mest originale af de 21 sommerrevyer i Danmark er Græsted Revyen, som i år har titlen »Alt er perfekt«. Det er også i Græsted, at man denne sæson kan opleve årets talent Sofie Stougaard udfolde sig på en revyscenen med egne og andres numre, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Prisen for at være årets talent og specialprisen årets revy blev uddelt søndag aften ved Charlies Revygalla i Cirkusbygningen i København. Seerne får af lejlighed til at følge begivenheden, når den sendes i TV2 Charlie på søndag klokken 20:50, hvor man også vil kunne se uddrag af Græsted Revyen samt de andre revyer, som juryen har haft med i overvejelserne.

- Alene det at blive nomineret til tre af de i alt fem priser, der skulle uddeles, er stort. Men endnu større er det at være tilstede ved revygallaen og pludselig se og høre, at den skuespiller, som nu kan kaldes årets talent, er vores nye skuespiller i Græsted, Sofie Stougaard. Vi jublede så højt, at vi næsten ikke opfattede, hvem der skulle have prisen, da kulturminister Marianne Jelved gik på scenen for at overrække specialprisen for at være årets revy. Jeg troede ikke mine egne ører, da jeg hørte ordet Græsted, siger Græstedrevyens holdkaptajn René Richardt.

Til prisen som årets revy var Græsted Revyen op mod revyerne i Ganløse og Nykøbing Falster, som også var nominerede. Begrundelsen for, at det netop er Græsted, der løber med prisen, er i følge juryen, at revyen har »et ekstra drys af originalitet og kvalitet helt ned i selv den mindste detalje samt et højt ambitionsniveau med et fornemt resultat til følge..«

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede