21. februar 2018
Mads Fredslund uddelte sponsorpenge til Jyderup floorball, Jyderup Gymnastik, Jyderup Håndboldklub, Skarridsø Spejdergruppe, Hjembæk Forsamlingshus og Jyderup Hallen.
Mads Fredslund uddelte sponsorpenge til Jyderup floorball, Jyderup Gymnastik, Jyderup Håndboldklub, Skarridsø Spejdergruppe, Hjembæk Forsamlingshus og Jyderup Hallen.
Foto: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugsen uddelte sponsorpenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugsen uddelte sponsorpenge
Jyderup Posten - 27. august 2014 kl. 10:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 21. august blev 20.000 kroner uddelt til seks af Jyderup og omgens foreninger. De blev begavet med sponsorpenge, udbetalt på kontoret hos brugsuddeler Mads Fredslund, Super Brugsen Jyderup.

De forskellige foreninger har allesammen på en eller anden måde ydet et stykke arbejde for SuperBrugsen, og det arbejde er nu omsat til kolde kontanter. Man har eksempelvis kunnet få pakket sine indkøbsposer på dage hvor der har været stort pres på kasseapparaterne i brugsen.

- Jeg vil gerne sponsorere, men jeg vil have noget ud af mine penge, så der skal ydes en indsats før jeg er med i aftalen, siger brugsuddeler Mads Fredslund. Torsdag mødte repræsentanter op foreningerne og modtog de gode og altid velkomne kontanter. Det er Jyderup floorball, Jyderup Gymnastik, Jyderup Håndboldklub, Skarridsø Spejdergruppe, Hjembæk Forsamlingshus og Jyderup Hallen, der har modtaget sponsorpengene.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk