23. maj 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk henter Mørkøv-trio og stærk målvogter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk henter Mørkøv-trio og stærk målvogter
Lokalsport - 21. august 2014 kl. 16:07
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæks nyoprykkede hold i kvindernes 2. division i håndbold er i god gang med træningen. Og der er nogle interessante nye spillere med.

For første gang længe ser der ud til at blive kamp om målvogterposten, og så er tre spillere skiftet fra Mørkøv.

I målet er det den tidligere Slagelse-målvogter Sarah Hargreaves, der skal konkurrere med Heidi Christiansen om pladsen mellem stængerne.

Hun har valgt at genoptage håndboldkarrieren efter en pause på to år. Den tidligere Team Esbjerg- og Slagelse-målmand var for to år siden på det engelske landshold ved OL i London.

- Jeg savnede håndbolden. Jeg var begyndt til fodbold i Fårevejle, men det er ikke det samme, konstaterer 25-årige Hargreaves, der stammer fra Gislinge og begyndte at spille håndbold i Quick 70.

Samtidig er Katja Larsen, Ann-Sofie Beyer, Katja Larsen og stregspilleren Julie Packert kommet til fra Mørkøv.

Mørkøv i problemer

Mens trioen skaber glæde i Holbæk, skaber den problemer i Mørkøv. For sidste års nummer tre i 3. division står med store problemer i forhold til at sætte hold.

Træner Per Klarup må nemlig også undvære Linda Jæchel, Jannie Larsen, Karina Skovgaard og Sille Perschke, der er skadet eller i gang med genoptræning.

Men træner Klarup håber med tiden at få mindst en eller to af de skadesramte spillere klar.

- Ellers prøver vi at holde dampen oppe med spillere fra andetholdet i serie 1, men som det ser ud lige nu, skal vi nok være glade, hvis vi kan stille med to hold til sæsonstart, lyder det realistiske bud fra træneren.