18. juli 2019
Niels Erik Jacobsen, Diana Sørensen og Tina Spanggaard. Det kan godt være, at 1300 kroner ikke er en herregård, men det er det, hvis man intet har. Derfor sagde Diana pænt tak, og gav derefter straks pengene tilbage til Old Friend, som dermed kan glæde en anden.
gallery icon

Se billedserie

Niels Erik Jacobsen, Diana Sørensen og Tina Spanggaard. Det kan godt være, at 1300 kroner ikke er en herregård, men det er det, hvis man intet har. Derfor sagde Diana pænt tak, og gav derefter straks pengene tilbage til Old Friend, som dermed kan glæde en anden.
Foto: Kim Brandt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Diana fik penge - men sagde nej tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Diana fik penge - men sagde nej tak
Opdateret 20. august 2014 kl. 21:38
Slagelse - 19. august 2014 kl. 08:39
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Først fandt hun en tegnebog på gaden fyldt med penge - og afleverede den. Så blev hun bestjålet i skolen og mistede 1300 kroner. Så ville flere gerne hjælpe hende og tilbød at betale de 1300 kroner. Dem har hun nu fået, men har straks afleveret dem igen.

Ganske som aftalt dukkede hun op på Sjællandskes redaktion mandag ved 15-tiden, da hun havde fået fri fra skole. Aftalen var, at vi skulle mødes her sammen med repræsentanter fra velgørenhedsorganisationen Old Friend i Slagelse - en forholdsvis nystiftet organisation, beståede af tidligere Odd Fellow-medlemmer.

arrow Læs også: Efter tyveri - Diana får sine 1300 kr.
Tak, men nej tak

Både formand Niels Erik Jacobsen og næstformand Tina Spanggaard mødte op og havde da også de 1300 kroner med som aftalt. Men Diana havde hen over weekenden tænkt mere over det:

- Først blev jeg jo vildt glad, da jeg i fredags fik at vide, nogen ville hjælpe mig. Men da jeg tænkte mere over det, kunne jeg alligevel ikke rigtig li' at tage imod pengene. Jeg lider jo bestemt ingen nød - og slet ikke, fordi mine forældre deles og vil give mig halvdelen hver, smiler hun.

Niels Erik Jacobsen fra Old Friend har svært ved at skjule sin begejstring for den kønne, unge pige:

- Du er altså en fantastisk pige, Diana! Ikke alene er det så flot, det du gjorde med at redde ferien for ham, der tabte sin tegnebog. Men ved at give os de 1300 kroner tilbage, så støtter du jo os i Old Friend, så der er en anden, der kan få glæde af dem. Du er altså en knag, siger formanden.

arrow Pige fandt pung - nu er hun blevet bestjålet
15. august 2014 kl. 06:04 Opdateret: kl. 07:49

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk