22. oktober 2021
Pernille Vørs på sin faste læseplads. Hun ser sjældent tv, i stedet læser hun en masse fantasy-bøger eller skriver selv. Det er ikke atypisk, at en kop kaffe er i nærheden.
Pernille Vørs på sin faste læseplads. Hun ser sjældent tv, i stedet læser hun en masse fantasy-bøger eller skriver selv. Det er ikke atypisk, at en kop kaffe er i nærheden.
Foto: Johnny Gudmand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debuterer med erotisk roman

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debuterer med erotisk roman
Opdateret 09. august 2014 kl. 11:19
Greve - 09. august 2014 kl. 06:07
Af Johnny Gudmand

Pernille Vørs drømmer om at kunne leve af at være forfatter. Fredag den 15. august tager hun et stort skridt på vejen, når hendes erotiske roman »Spillet om sirenen« lander i butikkerne, skriver DAGBLADET Roskilde.

Og netop det at drømme er en vigtig del af den håbefulde forfatters kreative proces.

- Jeg drømmer rigtig meget, og jeg vågner om natten, og så har jeg en scene. Den skriver jeg ned, og så arbejder jeg enten videre med den med det samme eller næste dag, fortæller Pernille Vørs.

»Spillet om sirenen« er det første bind i den erotiske serie »Dominic-Trilogien«.

- Serien handler om en ung pige, der møder en lidt ældre mand og forelsker sig. Den handler om to meget forskellige verdener. Hun er en almindelig, ung pige, og han er en rig businessman, der har oplevet en barndom, som påvirker hans voksenliv mere end normalt. Over trilogien oplever man, hvordan hun begynder som en ung, genert pige, der ikke kan stå på egne ben, og ender som en hård kvinde, fortæller Pernille Vørs.

Bog nummer to er allerede skrevet færdigt, og hun er halvvejs med bog nummer tre.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?