31. maj 2020
Et lille smugkig på Global Village 2014. De sidste par dage har kunstnere og kuratoren brugt tid på at sætte udstillingen op i salen i Kulturhuset Brønden.
Et lille smugkig på Global Village 2014. De sidste par dage har kunstnere og kuratoren brugt tid på at sætte udstillingen op i salen i Kulturhuset Brønden.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndplukkede kunstnere udstiller i Brønden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndplukkede kunstnere udstiller i Brønden
Vestegnen - 08. august 2014 kl. 10:21
Af Lisbeth Jansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De sidste par dage er der blevet talt mange sprog i Kulturhuset Brønden, mens der er blevet gjort klar til kunstudstillingen Global Village 2014's åbning på udstillingsstedet.

Omkring 20 af de 60 kunstnere fra Australien, Azerbaijan, Danmark, USA og mange andre lande, der den næste måneds tid udstiller et par af deres værker i Brønden, er kommet til Danmark i forbindelse med udstillingen.

Tre af de håndplukkede kunstnere kommer fra Vestegnen, nærmere bestemt Rødovre. Det er nemlig kutyme at udvælge et par lokale kunstnere, når Global Village skifter udstillingssted. Tidligere på året har Global Village været i Holland og i Tyskland for at slutte turen i Danmark.

Global Village 2014 vises i Kulturhuset Brønden fra 8. august - 13. september.

De tre kunstnere fra Vestegnen er billedkunstner Bjørn Eriksen, performancekunstner Amir Zainorin og billedkunstner Jonna Pedersen.

Udstillingen viser kunst i blandt andet skulptur, tegning, video og maleri.

Ferniseringen foregår i dag fredag 8. august kl. 17-20.30 med åbningstale fra formanden for kulturudvalget i Brøndby Steen Andersen, musik ved guitar-solist Kaare Norge og kunstneren Amir Zainorin laver en performance.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?