15. juli 2020
Den bankansatte har angiveligt jongleret med omkring 5,4 millioner kroner, som ikke var hans. Såfremt han findes skyldig i anklagerne, kan det koste flere års fængsel. Arkivfoto
Den bankansatte har angiveligt jongleret med omkring 5,4 millioner kroner, som ikke var hans. Såfremt han findes skyldig i anklagerne, kan det koste flere års fængsel. Arkivfoto
Foto: Mads Nissen/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fyret bankmand sigtet for underslæb på 5,4 mio.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyret bankmand sigtet for underslæb på 5,4 mio.
Opdateret 11. august 2014 kl. 11:08
Slagelse - 07. august 2014 kl. 06:00
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En mandlig bankansat sidst i tyverne er bortvist fra Sparekassen Sjælland i Slagelse efter mistanke om underslæb på 5,4 millioner kroner. Sagen ventes for retten senere i år.

Det var tilbage i starten af februar i år, at Sparekassen Sjælland blev klar over, at noget ikke helt var, som det skulle være. En af bankens ansatte i Slagelse-afdelingen havde populært sagt »jongleret« med flere kunders penge - tilsyneladende med det formål at dække nogle huller på andres konti, hvor der ikke var penge nok. Da forholdende blev opdaget, blev den ansatte øjeblikkeligt bortvist og politianmeldt.

Fra 900.000 til 5,4 mill.

I en efterfølgende pressemeddelelse fortalte Sparekassen, at man var kede af sagen, men understregede, at alle kunder naturligvis blev holdt skadesløse.

Derudover havde man ingen kommentarer, før sagen var blevet færdigbehandlet af politiet - og det kan godt vare et stykke tid endnu, siger efterforsker i økonomisk kriminalitet, Ole Brændeskov fra Sydsjælland- og Lolland Falsters Politi til Sjællandske onsdag:

- Politiet modtog først den endelige opgørelse fra banken i maj måned, og det skete efter et stort revisionsarbejde i banken, siger han.

Den første melding gik på, at der skulle være svindlet for omkring 900.000 - men det beløb er i mellemtiden steget ret dramatisk:

- Vi taler nu om et beløb på omkring 5,4 millioner kroner, siger efterforskeren, der igen skal afhøre den sigtede efter sommerferien.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk