15. juni 2021
Masser af medlemmer var mødt op for at fejre Hørsholm-Rungsted Vikingelaugs 40 års jubilæum i lørdags. Det er samtidig 40 år på Rungsted Havn.
gallery icon

Se billedserie

Masser af medlemmer var mødt op for at fejre Hørsholm-Rungsted Vikingelaugs 40 års jubilæum i lørdags. Det er samtidig 40 år på Rungsted Havn.
Foto: Jesper Alstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Viking gav navn til Kielers Plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viking gav navn til Kielers Plads
Hørsholm - 04. august 2014 kl. 06:00
Af Lars Sandager Ramlow

- Vi vil gerne i Lauget hylde Jørgen for det menneske, han er. Bestyrelsen fandt, at de 40 år er er en god anledning til det. Navnet Kieler-kanalen var optaget, så det blev Kielers Plads i stedet.

Med disse ord bad Høvding Erling Madsen Jørgen Kieler fjerne afdækningen i lørdags, hvor op mod 200 medlemmer af Hørsholm-Rungsted Vikingelaug fejrede Laugets 40 års jubilæum på Rungsted Havn.

Dermed fik den nordlige del af parken omkring Vinterpaladset på Sydmolen på Rungsted Havn et navn: Kielers Plads.

- Æresmedlem Jørgen Kieler var med i den første bestyrelsen, som blev dannet 1. august 1974, og han har i alle årene været et omdrejningspunkt hos de muntre helårsvinterbadere. Og når han 23. august fylder 95 år, tilskriver han det i høj grad vinterbadningens fortræffeligheder - selvom han som de øvrige 438 medlemmer nu bader året rundt, fortæller Erling Madsen.

Vikingeåret begynder og markeres med standerhejsning og optagelse af nye medlemmer lørdag 4. oktober.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?