20. januar 2018
Frederik Hansen har været festivalfrivillig i 10 år og har sørget for at rage godt til sig af arbejde. Han gør det for fællesskabet, og fordi han tror, at det han giver, får han tilbage igen.
gallery icon

Se billedserie

Frederik Hansen har været festivalfrivillig i 10 år og har sørget for at rage godt til sig af arbejde. Han gør det for fællesskabet, og fordi han tror, at det han giver, får han tilbage igen.
Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige Frederik kan ikke få nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige Frederik kan ikke få nok
Opdateret 21. juli 2014 kl. 15:31
Roskilde - 21. juli 2014 kl. 15:12
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

32 timer med at samle små stumper affald op fra en græsplæne lyder nok ikke som en drømmetjans i de flestes ører. Frederik Hansen går dog glædeligt til opgaven.

Arbejdet er hans tredje på Roskilde Festival denne sommer, så han behøvede på ingen måde tage det for at få sig et armbånd. Den 31-årige pædagogstuderende lever op til betegnelsen frivillig og opfylder festivalledelsens hedeste drømme, for han gør det af ren lyst og engagement.

Under festivalen var Frederik Hansen sikkerhedsvagt på Pavillion-scenen, og efter festivalen sprang han straks til, da han blev spurgt, om han ville være med i projektet Stop Madspild. Han var ellevild for at være med til at lave 20 ton mad til hjemløse, asylcentre og andre ud af de madvarer, boderne havde til overs, og som ellers var blevet smidt ud.

For Frederik Hansen handler det om fællesskab og god karma.

- Det er et privilegium at få lov at rydde op efter sig selv. Så kan vi sige, at nu har vi festet og ryddet op efter os selv, og så kan vi komme tilbage næste år med god samvittighed, siger han.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk