22. oktober 2021
Trine Gadeberg viste sin alsidighed, da hun for nylig vandt tv-dysten »Masterchef Grill«. Lige netop de evner får hun nok ikke brug for, når han skal spille med i Menstrup Revyen 2014 sammen med Thomas Mørk, Lars Arvad (bagerst) og musikeren Mickey Pless (til højre).
Trine Gadeberg viste sin alsidighed, da hun for nylig vandt tv-dysten »Masterchef Grill«. Lige netop de evner får hun nok ikke brug for, når han skal spille med i Menstrup Revyen 2014 sammen med Thomas Mørk, Lars Arvad (bagerst) og musikeren Mickey Pless (til højre).
Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Schou-Turen er slut - men revyen fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Schou-Turen er slut - men revyen fortsætter
Opdateret 05. februar 2015 kl. 11:54
Næstved - 01. juli 2014 kl. 09:10
Af Claus Rasmussen

Menstrup // De fleste skovture varer sjældent mere end et par timer og allerhøjst en halv dags tid. Schou-Turen på Menstrup Kro har til gengæld varet ni år, men nu er det også slut med Jan Schous dinner-show.

Det betyder dog langt fra, at kroen dropper traditionen med revy i efteråret, og fredag 19. september er der premiere på Menstrup Revyen 2014.

Den spiller hver fredag og lørdag frem til 22. november - på nær i efterårsferien - og de første 1.000 billetter er allerede solgt.

- Så vi regner med at nå vores mål på 3.500, men vi vil gerne slå de 3.700, som man nåede op på sidste år, siger Lene Ulriksen, der gør klar til sin første revy som direktør på Menstrup Kro.

Publikum man glæde sig til at opleve Thomas Mørk, Trine Gadeberg, Lars Arvad, musikeren Mickey Pless samt altmuligmanden Peter Nørgaard som »special guest star«.

- Jeg laver gak, gøgl og bugtaleri. Måske sniger der sig også et musical-nummer ind, og måske hiver jeg en kendis-dukke op af kufferten, siger Peter Nørgaard, der skal levere en glidende overgang fra den tre-retters menu til de to gange 40 minutter med klassisk revy.

Grinet er vigtigt

Ansvaret for selve revyen er langt i hænderne på Lars Arvad, der har været manden bag Odense Vinterrevy siden 2009, og han glæder sig til de kommende 16 forestillinger på Menstrup Kro.

- Jeg er glad for at føre traditionen videre. Det bliver ikke nogen politisk revy eller en stor fjer-fest, men det bliver en revy med humoren i centrum - med gode monologer, gode tekster, viser og sange. Og der bliver underfundighed og crazy-komik. Grinet er vigtigt, siger Lars Arvad.

- Jeg har tidligere arbejdet sammen med Thomas Mørk i min vinterrevy, og jeg har set Trine diverse steder og er vild med hendes komiske talent - og naturligvis hendes sangtalent.

Hvilke talenter, der skal bruges til hvad vil de kommende måneder vise, for nu skal holdet igang med at stykke en forestilling sammen af eksisterende numre, og så skulle de gerne være klar til at indtage scenen på kroen i uge 38.

- Det bliver genbrugsmateriale med udgangspunkt i nogle af de figurer, som skuespillerne har spillet andre steder, siger Lars Arvad.

Mostre og ministre

I øjeblikket spiller Trine Gadebjerg revy i Sønderborg, så muligvis tager hun Helle Thorning-Schmidt og en operasangerinde med til Menstrup. Måske bliver der også mulighed for at stifte bekendskab med »Moster Emma«, og mon ikke også Thomas Mørks gummiansigt kommer i brug på den ene eller anden måde.

- Den røde tråd er, at det skal være sjovt - også for os selv. For ellers kan man ikke mobilisere kræfterne og energien, siger Thomas Mørk, der slog igennem for snart 30 år siden som den ene halvdel af Cirkus Montebello sammen med Niels Olsen.

- Fra begyndelsen var det meget gøgl, men allerede andet år blev det mere revy-agtivt, for det er en ramme, som man kan proppe mange ting ind i. Så det behøver ikke være sådan noget gammeldags noget, men kan også være nyt og moderne, siger han.

Cirkus Montebello lavede gøgl og revy på gadeplan og samlede ind efter hvert nummer, men til Menstrup Revyen skal publikum til lommerne hjemmefra. Prisen er 575 kroner inklusiv revy-menu, musik og dans - og 925 eller 975 kroner med overnatning i delt dobbeltværelse.

Men så er der også en rigtig god chance for at en god oplevelse. I hvert fald hvis det står til revyens kvindelige islæt.

- Folk kommer for at more sig. Så det får de lov til, siger Trine Gadeberg.

- Det skal være sjovt. Så der bliver masser af numre med mig...

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk