25. oktober 2021
Charlotte Smith, Allan Tüchsen, Arne »Attack« Jensen og Jannie Tüchsen havde kræfter til overs til et smil efter tilsammen at have spillet mange hundrede partier tennis.
gallery icon

Se billedserie

Charlotte Smith, Allan Tüchsen, Arne »Attack« Jensen og Jannie Tüchsen havde kræfter til overs til et smil efter tilsammen at have spillet mange hundrede partier tennis.
Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De slog et slag for tennisklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De slog et slag for tennisklubben
Roskilde - 30. juni 2014 kl. 14:38
Af Steen Østbjerg

Da bolden blev slået ud af banen, og det ene par dermed vandt set nummer to og dermed kampen, gik Charlotte Smith og Allan Tüchsen op til nettet og takkede Arne Jensen og Jannie Tüchsen for kampene.

Ikke kampen. Kampene.

Det var midt på eftermiddagen i lørdags, de fire spillere sagde tak for i dag, og det gjorde de med god samvittighed, for i det forudgående døgn havde de spillet langt mere tennis, end de normalt ville have gjort - til fordel for deres klub, Roskilde Tennis Klub, som havde arrangeret maratondøgn, hvor hvert eneste spillet parti gav kroner i klubkassen.

Og spillet - det blev der så sandelig! Bogstaveligt talt døgnet rundt, for for allerførste gang var der sat lys på nogle af banerne, så der kunne spilles om natten. Helt præcis 2769 partier blev afviklet, og det gav over 16.000 kroner i sponsorindtægter. Med deltagergebyrerne oveni kom der over 20.000 kroner i klubkassen. Pengene er øremærket til at give omklædningsfaciliteterne på klubbens anlæg på Dronning Sofies Vej et tiltrængt løft.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk