19. februar 2019
25-årige Benjamin Stender med Reumert-statuetten hjemme i præstegården i Kirke Saaby, hvor han er vokset op store dele af sit liv.
gallery icon

Se billedserie

25-årige Benjamin Stender med Reumert-statuetten hjemme i præstegården i Kirke Saaby, hvor han er vokset op store dele af sit liv.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungt skuespillertalent på vej på den store scene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungt skuespillertalent på vej på den store scene
Opdateret 01. juli 2014 kl. 06:35
Lejre - 28. juni 2014 kl. 08:10
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirke Saaby-Rom: Den 25-årige skuespiller Benjamin Stender, der er vokset op på præstegården i Kirke Saaby som søn af sognepræst Poul Joachim Stender, har netop vundet Reumert Talentprisen. Og nu skal han smede, mens jernet er varmt.

Benjamin Stender fik talentprisen for sin rolle i teaterstykket »A Woman in Black« på det engelsksprogede That Theatre Company i København. Et urovækkende, psykologisk drama. Men forestillingen, der blev vist ca. 30 gange, er faktisk den eneste, han har haft i Danmark.

Han er uddannet som skuespiller fra The European Academy of Dramatic Arts i Rom, og har turneret rundt i 50-60 italienske byer med forestillingen Cyrano de Bergerac, hvor han havde den næststørste rolle i forestillingen. Forestillingen blev spillet ca. 180 gange i fyldte teatre med 600-1.400 siddepladser.

Benjamin Stender er med i en kommende science fiction-film, »2047 - Sights of Death«, der er indspillet i Rom med en stjernespækket besætning - Rutger Hauer, Daryl Hannah, Danny Glover og Michael Madsen. Og han går nu i gang med at indspille en ny film i Italien, hvor han til sin fars store stolthed skal være en ung præst.

- Jeg håber, at Reumerten kan få folk herhjemme i filmindustrien til at kigge på mig. Jeg elsker mit fædreland og savner Danmark. Jeg vil gerne bo her. Men nu får vi ser, hvad fremtiden byder på, siger Benjamin til DAGBLADET Roskilde lørdag.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk