30. september 2020
Bokseren Mikkel Kessler har indgået forlig i sagen med Høje-Taastrup Kommune om nedrivning af et bevaringsværdigt hus, så han skal af med en bøde på 50.000 kroner.
gallery icon

Se billedserie

Bokseren Mikkel Kessler har indgået forlig i sagen med Høje-Taastrup Kommune om nedrivning af et bevaringsværdigt hus, så han skal af med en bøde på 50.000 kroner.
Foto: Peter Andersen (arkiv)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kessler får bøde for nedrivning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kessler får bøde for nedrivning
Opdateret 27. juni 2014 kl. 13:27
Taastrup - 25. juni 2014 kl. 09:52
Af Stina Felby Egerup

Høje-Taastrup: Bokseren Mikkel Kessler skal betale en bøde på 50.000 kroner til Høje-Taastrup Kommune i sagen om nedrivningen af et gammelt landhus, skriver metroxpress.

Mikkel Kessler købte det 217 år gamle hus på Frederiksholmsvej i Sengeløse i 2011, men året efter begyndte Kesslers firma Cohebo Aps at rive det bevaringsværdige hus ned uden tilladelse.

- Både Mikkel Kessler og firmaet vidste, at det var en bevaringsværdig bygning, hvor man kun måtte gøre det nødvendige som at skrifte døre og vinduer. Alligevel begyndte de at rive bygningen ned og overtrådte et standsningsforbud, og derfor valgte vi at politianmelde dem, fortæller Laurids Christensen (K), der var daværende formand for Plan- og Miljøudvalget, til DAGBLADET Roskilde.

Høje-Taastrup Kommune krævede, at Mikkel Kessler skulle betale en bøde på ikke under 100.000 kroner, men Laurids Christensen er alligevel tilfreds med bøden på 50.000 kroner.

- Vi ville statuere et eksempel, så det ikke griber om sig, og det mener vi, at vi har fået gjort. Jeg er også tilfreds med bødens størrelse, fordi resultatet er blevet meget flot, hvor de har bevaret bygningens gamle udtryk, siger Laurids Christensen.

Sagen skulle egentlig have været for retten for et par måneder siden, men blev aflyst, da Mikkel Kessler meldte sig syg, skriver DAGBLADET Roskilde.

Den var så berammet til Retten i Glostrup igen i sidste uge, men den blev altså aflyst, da politianklageren og bokserens forsvarsadvokat blev enige om et forlig.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk