18. juli 2019
Endnu en gang må 3F Storebælt hente penge hos Lønmodtagernes Garantifond efter virksomheden HLH Electronics er på vej mod en ny konkurs. Det er sket to gange tidligere under navnet HPI Electronics & Cables.
Endnu en gang må 3F Storebælt hente penge hos Lønmodtagernes Garantifond efter virksomheden HLH Electronics er på vej mod en ny konkurs. Det er sket to gange tidligere under navnet HPI Electronics & Cables.
Foto: Martin W. Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HLH Electronics på vej mod konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HLH Electronics på vej mod konkurs
Opdateret 16. juni 2014 kl. 08:31
Slagelse - 12. juni 2014 kl. 07:27
Af Martin W. Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er kun 13 måneder siden, at en ejerkreds bestående af Jens Hammer Sørensen, Peter Hermansen og Peter Lyngdorf genoplivede det tidligere HPI Electronics & Cables i Korsør under navnet HLH Electronics.

Men nu er virksomheden endnu en gang i økonomiske vanskeligheder og den tredje konkurs på bare tre år lurer lige om hjørnet.

- Det omsætningsprovenu, der var forventet og lagt i støbeskeen, kunne vi ikke nå. Og så er der kommet ting frem i lyset, som vi ikke kunne forudse, forklarer Jens Hammer Sørensen, der er bestyrelsesformand for HLH Electronics A/S, og fortsætter:

- For et år siden så det rigtig godt ud, da vi gik ind i det. Men virksomheden havde nok lidt for meget last med fra fortiden, og så må vi nok også sige, at der er overkapacitet på markedet.

Medarbejdere uden løn

Hos 3F Storebælt har de første ansatte allerede meldt sig, og fagforeningen forventer, at flere kommer til, da HLH Electronics har meddelt, at man ikke kan betale løn for maj.

- De har ingen penge, så medarbejderne kan ikke få løn for maj. Så det er ganske almindelig procedurer, hvor vi indgiver konkursbegæring og henter pengene hos Lønmodtagernes Garantifond, fortæller faglig sekretær Benny Petersen, der samtidig anslår, at medarbejderne tilsammen har omkring 570.000 kroner til gode.

- De har givet medarbejderne en skriftlig orientering om, at de har søgt at sælge virksomheden. Da det ikke er lykkedes, ser de ikke andre muligheder end at lukke virksomheden og afskedige personalet, forklarer den faglige sekretær.

Læs mere i Sjællandske torsdag den 12. juni

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk