21. april 2021
Sebastian Ysbæk udfordrer.
gallery icon

Se billedserie

Sebastian Ysbæk udfordrer.
Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire nedrykkere fundet i Sjællandsserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire nedrykkere fundet i Sjællandsserien
Sport - 07. juni 2014 kl. 18:57
Af René Larsen

Fodbold. Fire nedrykkere er fundet i Sjællandsserien. Avedøres andethold følger Farum, VB 1968 og Sorø Freja ned i Serie 1.

Allerød FK havde fornøjelsen af at besegle Avedøres skæbne, da de to hold lørdag spillede 1-1 på Skovvang Stadion.

Glæden er dog begrænset for Allerød. Holdet er nemlig selv i overhængende fare for at tage turen med ned i Serie 1 fra femtesidstepladsen i Sjællandsserien. Det afgøres af nedrykningen fra Danmarksserien samt treeren i Sjællandsseriens skæbne i oprykningsspillet.

Allerød kunne med en sejr have spillet sig nærmere redning, men det forsømte de blå-hvide. Allerød havde ellers armene i vejret, da Rasmus Wibroe dybt inde i overtiden fik skubbet bolden over stregen. Men målet blev annulleret for offside.

Der var dog grænser for, hvor meget Allerød kunne græde over den kendelse. Ti minutter forinden syntes gæsterne at være snydt for et straffespark, og det var en ganske lige kamp.

Mikkel Gunthel Bang bragte Avedøre foran i 1. halvleg efter ubeslutsomt Allerød.forsvarsspil, men små ti minutter senere fik Michael Skoubølling Rasmussen udlignet på oplæg fra Mark Parrish.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?