30. september 2020
Først tog Peter Hansen (SF) sine gæster med til grundlovsmødet på Metalskolen, og bagefter var de til Venstres møde på Edelgave Gods.
Først tog Peter Hansen (SF) sine gæster med til grundlovsmødet på Metalskolen, og bagefter var de til Venstres møde på Edelgave Gods.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SF'er tog til Venstres grundlovsmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF'er tog til Venstres grundlovsmøde
Egedal - 08. juni 2014 kl. 13:24

SF's byrådsmedlem Peter Hansen er med til at videregive forståelse for det danske demokrati, når Danish Institute for Parties and Democracy - på dansk kaldet Institut for Flerpartisamarbejde - fra den 3. til den 15. juni er vært for 25 medlemmer fra 11 politiske partier i Bhutan og Nepal

Besøget er en del af et langsigtet samarbejde med de politiske partier i de to lande. Det skal styrke flerpartisamarbejdet, og formålet er at vise det danske demokrati »in action« med henblik på at inspirere gæsterne til at afprøve nogle af de ideer, som måske kan bidrage til at styrke den demokratiske udvikling i deres egne lande, oplyser instituttet.

Torsdag havde Peter Hansen således tre politikere fra Bhutan - to mænd og en kvinde - med til grundlovsmødet på Metalskolen i Jørlunde, hvor de blandt andet kunne opleve den danske statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) tale. Bagefter gik turen til Edelgave Gods ved Smørum.

- Jeg havde dem sågar med til Venstres møde. Ja, man gør meget, siger Peter Hansen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?