15. juli 2020
En truende mand har i dag politiet i hælene, efter at han ved midnatstid truede sig til varer i Pitstop-butikken ved F24-tanken på Køgevej. Selv om manden siden har undskyldt, sigtes han stadig for røveri.
En truende mand har i dag politiet i hælene, efter at han ved midnatstid truede sig til varer i Pitstop-butikken ved F24-tanken på Køgevej. Selv om manden siden har undskyldt, sigtes han stadig for røveri.
Foto: David Arnholm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Truende tyv fik dårlig samvittighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Truende tyv fik dårlig samvittighed
Opdateret 10. juli 2014 kl. 11:58
Ringsted - 06. juni 2014 kl. 13:32
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ringsted: Politiet i Ringsted leder fredag efter en mand, som skal sigtes for røveri mod butikken ved F24-tanken på Køgevej kort før midnat torsdag.

Manden har selv gjort det en del nemmere for patruljerne at finde ham.

arrow Læs også: Tankstation blev røvet igen

- Tilsyneladende blev han ramt af dårlig samvittighed. Han har i hvert fald fredag ringet til vores servicecenter og undskyldt sin handling, oplyser Martin Bjerregaard, kommunikationsafdelingen i Midt- og Vestsjællands Politi til DAGBLADET Ringsted.

Den undskyldte handling begyndte cirka klokken 23.55. En yngre, mandlig ekspedient var ved at lukke tankbutikken, da en mand forsynede sig med mælk, koldskål og nogle pakker med Underberg-bitter.

- Da manden var på vej ud af forretningen uden at have betalt for varerne, standsede ekspedienten ham og bad om betaling. Manden ønskede ikke at betale, og samtidig med, at han klappede sig på tøjet, udtalte han, at han havde et våben. Ekspedienten gentog opfordringen om at betale, men manden truede igen verbalt med at have et våben under beklædningen, siger Martin Bjerregaard.

Uanset hvad, kommer manden til at betale for de varer, han tog i butikken.

Politiet har i fredag formiddag tygget på, om manden skal sigtes for at være en truende tyv eller ligefrem en røver og har valgt at lægge ud med det værste.

- Når vi finder ham, bliver han sigtet for røveri. Det var to gange, han udtalte sin trussel om at have et våben under beklædningen, forklarer Martin Bjerregaard.

arrow Forårsrøverier har storkriminel bagmand
14. marts 2014 kl. 13:40 Opdateret: kl. 23:27
arrow Røverne er vilde med Ringsted
07. marts 2014 kl. 14:19 Opdateret: kl. 20:23
arrow Røver svingede med køkkenkniv på tankstation
07. marts 2014 kl. 09:34 Opdateret: kl. 20:23
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk