11. maj 2021
Sjællandske skrev om sagen mod den 52-årige mand fra Sandved i onsdagsavisen. Manden risikerede 30 dages fængsel, hvis han blev dømt, men han blev frikendt af dommeren og domsmændene. Illustration: Claus Valentin
Sjællandske skrev om sagen mod den 52-årige mand fra Sandved i onsdagsavisen. Manden risikerede 30 dages fængsel, hvis han blev dømt, men han blev frikendt af dommeren og domsmændene. Illustration: Claus Valentin
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 52-årig frikendt for blufærdighedskrænkelse: - Det er det pure opspind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

52-årig frikendt for blufærdighedskrænkelse: - Det er det pure opspind
Opdateret 01. juni 2014 kl. 21:36
Næstved - 30. maj 2014 kl. 09:11
Af Annika Fossá

En 52-årig mand fra Sandved blev onsdag frikendt af retten i Næstved for at have blufærdighedskrænket en 14-årig pige. Han nægtede sig hele tiden skyldig.

- Hun skulle være forfatter eller digter. Det er det pure opspind, sagde den 52-årige i retten.

Pigen, som i dag er 15 år, boede på det tidspunkt i den samme bygning som den 52-årige, og hun anklagede ham for at være kommet ind på hendes værelse midt om natten, mens hun lå og sov.

Der skulle han, iført t-shirt og underbukser og med den ene hånd i sine underbukser, have spurgt hende, om hun ville gøre ham en tjeneste. Og dernæst havde den 52-årige, ifølge den 15-årige, lagt sig under hendes dyne, rørt ved hendes hår og bryst, og var begyndt at famle med sine egne kønsdele. Pigen bad den 52-årige om at skrubbe af, hvorefter han forlod værelset.

- Jeg har overhovedet ikke været der om natten. Jeg har slet ikke nøgle til lejligheden. Jeg var også deroppe nytårsaften samme år, hvor jeg skålede med hende, og da var der ikke noget, sagde den 52-årige hovedrystende.

Der var heller ikke tale om blufærdighedskrænkelse, mente retten, og den 52-årige blev frikendt.

Dommeren sagde i sin kendelse, at han og de to domsmænd havde lagt vægt på den 15-åriges forklaring.

De mente, at den 52-årige rigtig nok havde indfundet sig på pigens værelse, og at han havde rørt ved hendes hår og bryst, men retten fandt det ikke bevist, at den 52-årige skulle have rørt sig i skridtet og bedt pigen om at hjælpe sig.

- Der er ikke bevis for, at han havde seksuelle hensigter, sagde dommeren til synlig lettelse for den 52-årige.

Læs mere i Sjællandske fredag.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk