11. maj 2021
Ditlev Knut-Winterfeldt fejrer sin 70 års fødselsdag på Rosendal Gods. Foto: Bjørn Armbjørn
- Velkommen til fest, Deres Majestæt. Ditlev greve Knuth-Winterfeldt bød dronningen velkommen til fest på Rosendal, hvor de øvrige gæster ventede på regentparret, før festen for alvor kunne gå i gang.
gallery icon

Se billedserie

Ditlev Knut-Winterfeldt fejrer sin 70 års fødselsdag på Rosendal Gods. Foto: Bjørn Armbjørn - Velkommen til fest, Deres Majestæt. Ditlev greve Knuth-Winterfeldt bød dronningen velkommen til fest på Rosendal, hvor de øvrige gæster ventede på regentparret, før festen for alvor kunne gå i gang.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se de kongelige til fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se de kongelige til fest
Opdateret 01. juni 2014 kl. 21:38
Faxe - 29. maj 2014 kl. 22:32
Af Allan Grasberger

Dronningen, prinsgemalen, kronprinseparret og en lang række kendisser og adelige er torsdag aften til stor 70 års fødselsdag på Rosendal Gods ved Faxe.

Anledningen er Ditlev greve Knuth-Winterfeldts 70 års fødselsdag.

Menuen ved festen for 250 gæster er hemmelig, men det er MadSynergi med base i Roholte, som har stået for den - det skulle gerne være noget lokalt, lyder det fra festarrangør Sarah Kalmar.

Blandt gæsterne er de nuværende ejeren af godset, den Hong Kong-baserede, danske forretningsmand Hans Michael Jebsen og hans hustre Desirée Jebsen.

Gisselfelds overdirektør, Helene Danneskiold-Samsøe, og Helle Moltke, Lystrup Gods, og hendes familie var også blandt gæsterne, ligesom tv-vært og gammel ven af fødselaren, Jarl Friis Mikkelsen og hans hustru Susanne Persson, advokat og hofjægermester Christian Kjær og hans hustru Susan Astani, dronningens tidligere ceremonimester Christian Eugen-Olsen og hans hustru Birgitte var med som gæster.

arrow Læs også: Flere billeder fra Rosendal-festen
Se de kongelige og andre gæster ankomme
arrow Roger Moore begejstret for festen
30. maj 2014 kl. 13:31 Opdateret: kl. 21:36
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk