22. oktober 2021
Måske nye løbesko kan hjælpe?
Måske nye løbesko kan hjælpe?
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løb for pokker: Livet på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løb for pokker: Livet på Vestegnen

Løb for pokker. Birgitte blogger om livet på Vestegnen.

Opdateret 29. maj 2014 kl. 17:29
Vestegnen - 29. maj 2014 kl. 15:07
Af bb2605.blogspot.dk

I dag har jeg været ude og løbe. Jeg har holdt mig oppe på tanken om, at fordi jeg løber i dag, så skal jeg ikke løbe i morgen.

Jeg løber, men jeg kan faktisk slet ikke lide at løbe. Jeg gør det primært for ikke at blive tyk og fordi motion skulle være så godt for krop og sjæl. Jeg løber virkelig ikke langt. Mellem 4 og 5 km. pr. gang (det er oftest tættere på de 4 end de 5).

arrow Læs også: Livet på Vestegnen: Hold den gode tone

Jeg har al det gode udstyr (aldrig gå ned på udstyr!) Kompressionsstrømper, løbetights og bukser, korte tights, adskillige trøjer, toppe og knæbind. De rigtige løbesko, vanter og løbehue (ja, det findes),

Det gode ved at løbe på Vestegnen er, at naturen er næsten lige udenfor ens hoveddør. Du skal ikke langt, før du rammer strand eller skov. Og det burde jo gøre det lidt sjovere at løbe. Altså for nogle. Ikke for mig. For jeg gider jo i virkeligheden slet ikke, uanset natur og vejr.

Jeg prøver at finde en masse (hurtig) musik, der kan hjælpe mig lidt på vej. Det hjælper ikke. Jeg prøver at pace mig selv med at løbe hurtigere end sidst. Det hjælper ikke. Jeg prøver at løbe bare lidt længere end sidste tur. Det hjælper ikke. Intet hjælper end at hive mig selv op med nakkehårene og prøve at appellere til min dårlige samvittighed. Jeg kommer ud. Og jeg kommer endda ud at løbe ofte, set i forhold til, at jeg slet ikke nyder det 100%.

Damen fra min løbeapp snakker i mit øre (via mine høretelefoner, der selvfølgelig også er designet til at løbe med). Hun bliver ved med at fortælle mig, at jeg taber fart. At jeg i virkeligheden ikke løber særlig langt. Trods jeg er rød som en krebs i hovedet og sveder som er jeg ude og løbe maraton.

Jeg løber, men jeg burde finde en anden motionsform. Jeg ved det. Løbet er dog det, der passer bedst ind i min hverdag. Fordi det kan gøres, når det passer mig og ikke tager så lang tid at udføre. Plus der ingen transport er frem og tilbage.

Det er dejligt at løbe, siger jeg til mig selv. Prøver at overbevise hjernen og kroppen om, at det er åh så sundt og åh så godt for mig. Og lige om lidt er jeg jo færdig for i dag.

Hvis du møder mig derude, så gør mig den tjeneste at smile pænt til mig og ignorere min pusten og de tomatrøde kinder.

arrow Livet på Vestegnen: Er du fan af hjemmearbejde?
21. april 2021 kl. 18:07 Opdateret: kl. 17:52
arrow Livet på Vestegnen: Jeg savner min hverdag
13. marts 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 07:01
arrow Livet på Vestegnen: Hold kontakten
07. februar 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 13:31
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?