9. december 2019
Sten Ziegler (th.) er færdig Ringsted efter denne sæson.
Sten Ziegler (th.) er færdig Ringsted efter denne sæson.
Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trænerskift i Ringsted Fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trænerskift i Ringsted Fodbold
Opdateret 28. maj 2014 kl. 06:21
Sport - 27. maj 2014 kl. 21:13
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fodbold. Ringsteds danmarksseriehold får ny træner efter sommerferien. Her overtager klublegenden Flemming Larsen sædet efter Sten Ziegler, der stopper i spidsen for holdet.

Ziegler får dermed halvanden sæson i trænerstolen, efter han tog over efter Jimmy Kastrup sidste vinter. Den nuværende assistent Kasper Jørgensen fortsætter i samme rolle.

- Vi har valgt at stoppe samarbejdet med Steen Ziegler. Ikke fordi Steen mangler at levere de resultater, som klubben forventede, men fordi vi vil have endnu mere fokus på udviklingen og implementeringen af den blå tråd. Vi vil gerne her takke Steen for den kæmpe indsats han har ydet i klubben, lyder det i en meddelelse fra klubben.

Her ser man frem til, at Flemming Larsen tager over:

- Det er Flemming store erfaring fra hans lange karriere som spiller og træner, vi vil drage nytte af, og hans kendskab til klubben. Men også Flemming erfaring med udvikling af klubbens unge spiller der her skal bygges videre på. Flemming har gennem de sidste 5 år arbejdet målrettet med udvikling af klubbens unge spillere, flere af dem er allerede nu etablerede 1. holdspillere. Vi har valgt at forsætte denne udvikling og drage nytte af Flemmings igangværende A-licens træneruddannelse, så vi kan fortsætte med udviklingen af de mere etableret spillere og ikke mindst de unge i seniorafdelingen,« skriver klubben.

Ringsted ligger for tiden i toppen af danmarksserien og møder på lørdag Roskilde KFUM på udebane.