30. september 2020
Haldor Topsøe vandt for andet år i træk Vikingedysten, og fik et vikingesværd i 1.præmie.
Haldor Topsøe vandt for andet år i træk Vikingedysten, og fik et vikingesværd i 1.præmie.
Foto: Haldor Topsøe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Haldor Topsøe blev sejrherrer i Vikingedysten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haldor Topsøe blev sejrherrer i Vikingedysten
Frederikssund - 27. maj 2014 kl. 06:13

Holdet fra Haldor Topsøe blev lørdag byens vikinge-sejrherrer, da de tog kampen op mod hold fra JA Ejendomsservice, Glarmestrene Stig & Jesper og Novo Nordisk i Frederikssund Vikingernes årlige sponsorevent Vikingedysten.

arrow Læs også: Vikingerne vandt stort på hjemmebane

Dysten udviklede sig til en jævnbyrdig konkurrence, hvor de deltagende hold gav alt, hvad de havde, men til slut løb Haldor Topsøe med sejren for anden gang i træk og fik overrakt 1.præmien i form af et ægte vikingesværd.

Vikingedysten foregår på Kalvøen ved »Valhal« og holdene prøver kræfter med ti forskellige vikingediscipliner. Blandt legende var de gamle kendinge som stammekast og gå-til-Island-efter-sild, men i årets vikingedyst lå der fire helt nye udfordringer og ventede på firmaholdene.

En af dem er »Hesten,« hvor en deltager fra hvert hold skal sidde på en flækket træstamme med benene strakt foran sig mens vedkommende har en lang kæp i hænderne. Kæppen skal bruges til at vælte fire klodser, der står rundt om »hesten« uden at miste balancen.

Efter Haldor Topsøes hold kunne kalde sig sejrsvikinger, blev dagen afsluttet med et vikingemåltid ved langbordene i Valhal med fest til levende musik, og Frederikssund Vikingerne skriver, at de allerede nu glæder sig til at gentage succesen næste år.

tp

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?