20. januar 2018
Prinsesse Marie afprøvede app'en sammen med eleverne Marie Schifter-Holm fra Endrupskolen i Fredensborg og Pia Waked fra den libanesiske venskabsskole.
gallery icon

Se billedserie

Prinsesse Marie afprøvede app'en sammen med eleverne Marie Schifter-Holm fra Endrupskolen i Fredensborg og Pia Waked fra den libanesiske venskabsskole.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: Prinsesse på besøg i domkirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Prinsesse på besøg i domkirken
Opdateret 25. maj 2014 kl. 07:33
Roskilde - 22. maj 2014 kl. 13:12
Af Malene Koops Grønborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Prinsesse Marie gæstede i går Roskilde Domkirke ved lanceringen af app'en Danmarks Verdensarv, der skal gøre kunst og kultur til en større del af børn og unges liv. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Anledningen var, at Endrupskolen i Fredensborg Kommune har inviteret den libanesiske skole Antonine international School til Danmark.

arrow Læs også: Prinsesse Marie med skoleelever på opdagelse i domkirken

Begge skoler er en del af Unesco's samarbejde kaldet Associated School Project (ASP), der via blandt andet verdensarven ønsker at bygge bro og forståelse på tværs af grænser og kulturer.

Udover prinsessen og skoleeleverne, var der også repræsentanter fra både Kulturministeriet, Undervisningsministeriet og Det danske ASP-netværk.

Både prinsesse Marie, der er protektor for Unesco samt domprovst Jens Arendt og områdedirektør Poul Bache fra Kulturstyrelsen holdt tale og roste alle initiativet, der er med til at synliggøre vores alle sammens verdensarv lidt mere for også de yngre borgere.

App'en er blevet til i et samarbejde mellem Kulturstyrelsen, Roskilde Domkirke og de to andre verdensarvssteder med støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond.

Læs meget mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk