3. april 2020
Nyrupskolens elever må finde sig i at opholde sig i PCB-ramte lokaler indtil nye målingsresultater foreligger i juni, siger Kalundborg Kommune.
Nyrupskolens elever må finde sig i at opholde sig i PCB-ramte lokaler indtil nye målingsresultater foreligger i juni, siger Kalundborg Kommune.
Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune: elever må blive i PCB-lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune: elever må blive i PCB-lokaler
Kalundborg - 20. maj 2014 kl. 11:12
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skolebestyrelsen på Nyrupskolen vil have børnene ud af de PCB-ramte lokaler, og det kan kun gå for langsomt, mener de i et åbent brev, som samtlige kommunalbestyrelsesmedlemmer har modtaget. Ligesom forældrene, er skolebestyrelsen bekymret over den tøven kommunen har udvist i sagen, hvor der allerede i 2012 blev konstateret et højt indhold af PCB i luften i et par af skolens undervisningslokaler.

arrow Læs også: Ansatte på PCB-skole frygter kræft

Brevet fra Skolebestyrelsen har særlig adresse til formanden for kommunens børn- og familieudvalg, Gitte Johansen (V), men hun og udvalget har ikke tænkt sig at imødekomme skolebestyrelsen krav om handling.

- Vi slet ikke oppe i et niveau, hvor børnene ikke kan være i lokalerne, og jeg håber de følger anvisningerne i forbindelse med udluftning og ekstra rengøring. Og så må vi se hvad de næste målinger viser, lyder det fra udvalgsformanden, som opfordrer forældre og skolebestyrelse til at slå koldt vand i blodet og vente på kontrolmålingerne i juni.

arrow EL foreslår fælles PCB-gruppe
02. juni 2014 kl. 12:40 Opdateret: kl. 12:40
arrow Forældre kræver handling i PCB-sag
28. maj 2014 kl. 10:47 Opdateret: kl. 13:50
arrow Skolebestyrelse og udvalg mødes om PCB
26. maj 2014 kl. 13:00 Opdateret: kl. 07:31

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk