18. juli 2018
Idræt og bevægelse er godt. Usserød Vuggestue er nu certificeret som idræts- og bevægelsesvuggestue. På billedet er det mor Chenette Byriel, der snurrer sønnen Isaak på to år.
Idræt og bevægelse er godt. Usserød Vuggestue er nu certificeret som idræts- og bevægelsesvuggestue. På billedet er det mor Chenette Byriel, der snurrer sønnen Isaak på to år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vuggestue får gang i de små

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vuggestue får gang i de små
Hørsholm - 20. maj 2014 kl. 06:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Usserød Vuggestue på Ahornvej en af bare en håndfuld rendyrkede vuggestuer i Danmark, som er certificeret af DGI som idræt- og bevægelsesvuggestue.

Usserød Vuggestue lader børnene hoppe i sofaen og kræver, at børnene dyrker motion i en time hver dag. Det giver bedre indlæring og motorik, lyder tankegangen. Her er der ikke forbud mod at kravle på bordene eller hoppe i sofaen.

- Hos os tænker vi modsat. Vi opmuntrer dem til at gøre det. Det er nemlig gennem bevægelse af krop og hoved, at udvikling sker og forudsætningen for læring vokser, forklarer vuggestuens souschef Fine Schlichting i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

I vuggestuen skal børnene målrettet lege og bevæge deres krop mindst en time om dagen, og det er en god ide, mener bevægelsespædagog Fie Illum fra Børn og Voksne Bevæges.

- Hvert tredje barn i 0. klasse har problemer med motorikken. Når man ikke har styr på det, så bliver det også sværere at koncentrere sig om undervisningen, siger Fie Illum.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis tirsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk