27. september 2021
Måske kommer der nu en løsning på fodboldstriden i Rødvig.
Måske kommer der nu en løsning på fodboldstriden i Rødvig.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rødvig FC griber udstrakt hånd fra G&I

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødvig FC griber udstrakt hånd fra G&I
Stevns - 15. maj 2014 kl. 17:40
Af Henrik Fisker

Når politikerne i Natur-, Fritids- og Kulturudvalget skal tage stilling til striden om brug af det kommunalt ejede Rødvig Stadion, kan de med sindsro vælge forhandlingsvejen frem for at diktere en politisk løsning, der ville sende den ene af Rødvigs to foldboldklubber ud af byen. Både Rødvig G&I og udbryderne i Rødvig FC signalerer nu vilje til at forhandle sig frem til en løsning af konflikten.

arrow Læs også: Rødvig G&I vil bilægge strid

Rødvig FC's bestyrelse mødtes onsdag aften for at diskutere det udspil, som Rødvig G&I's bestyrelse fremlagde i DAGBLADET Stevns tirsdag. Her var der enighed om at sige ja tak til forhandlingerne med henblik på at indgå en skriftlig aftale.

»Efter at vi selv har haft ja-hatten på siden vores oprettelse, er vi i Rødvig FC glade for, at Rødvig GI tilsyneladende har skiftet hovedbeklædningen ud i 11. time. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har følt os som verdens første mobile fodboldhold. Vi har trænet i Strøby og Boestofte. Vi har spillet »hjemmekamp« i Store Heddinge og Boestofte, og generelt har det første halve år været én stor kamp op ad bakke i forhold til at få lov til at spille i Rødvig.

Heldigvis har vi haft stor opbakning fra såvel lokalbefolkningen som omegnsklubberne og Gymnastikefterskolen Stevns, men allermest har vi ønsket os en løsning med Rødvig G&I. Derfor hilser vi også deres oplæg velkommen,« hedder det i udtalelsen.

arrow Ny fodboldklub en realitet efter splittelse
13. november 2013 kl. 13:32 Opdateret: kl. 13:32
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk