21. april 2021
Følg med i Birgittes blog om livet på Vestegnen.
gallery icon

Se billedserie

Følg med i Birgittes blog om livet på Vestegnen.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Birgitte blogger om livet på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Birgitte blogger om livet på Vestegnen

Fremover kan du fast møde 39-årige Birgitte i Regionalavisen Vestegnen. Hun vil blogge om alt fra dullegrej og shopping, til andres og hendes eget syn på Vestegnen.

Opdateret 15. maj 2014 kl. 14:16
Vestegnen - 15. maj 2014 kl. 09:42
Af Peter Erlitz

Det er en erfaren blogger, som fremover vil kunne opleves i Regionalavisen Vestegnen.

39-årige Birgitte har blogget i en årrække - om livet på Vestegnen set med en 39-årig kvindes øjne. Så det er alle mulige emner, der tages op.

»Jeg begyndte at blogge, fordi jeg havde lyst til at skrive, og samtidig kunne komme af med tanker, som jeg måske ikke lige delte herhjemme,« fortæller Birgitte.

På sin egen blog fortæller hun lige nu, blandt meget andet, om at gennemføre en no-shopping måned!

arrow Læs også: Livet på Vestegnen: Jeg savner min hverdag
Vestegns-blod i årerne

Det er tanker, oplevelser og undren, der vil præge Birgittes blog i Vestegnen. Naturligvis med det udgangspunkt, at hun er født og opvokset i Brøndby, aldrig har boet andre steder end på Vestegnen, og nu bor i Brøndby. Det er med andre ord Vestegns-blod, der ruller i årerne.

Birgitte har derfor nogle klare holdninger til livet på Vestegnen, og hun kan slet ikke genkende de mange fordomme.

»Jeg elsker at bo her. Vestegnen er jo så meget mere end det billede, som tegnes i nogle medier, og de fordomme, som mange har selv om de aldrig har været her. Der er både beton-højhuse og villaer, der er skov og strand og grønne områder. Vestegnen er en blanding af forskellige mennesker og forskellige boliger - og det er dét jeg elsker,« fortæller Birgitte.

Nu kan Vestegnens læsere komme tættere på hendes tanker og holdninger. Læserne skal dog ikke regne med at få udleveret hendes privatliv - her har hun nogle helt klare grænsen. Børn og familie indgår fx ikke i hendes indlæg.

»Dels er jeg et privat menneske, og jeg vil gerne opretholde en zone omkring mig selv, som ikke er for alle. Dels har jeg den holdning, at mine børn selv skal have lov at bestemme, om de vil optræde. Så det er et bevidst valg, at børn og familie ikke indgår,« fortæller Birgitte.

I denne uge blogger Birgitte om det smukke forår på Vestegnen - bare det kunne være uden pollen. Fremover kan du møde Birgitte i Vestegnen hver 2. eller 3. uge.

arrow Livet på Vestegnen: Hold kontakten
07. februar 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 13:31
arrow Livet på Vestegnen: Hvad tør vi tro på i 2021?
10. januar 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 15:39
arrow Livet på Vestegnen: Så blev det efterår
18. oktober 2020 kl. 06:33 Opdateret: kl. 07:52
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?