27. september 2021
Hvem har lov at bruge den kommunalt ejede boldbane i Rødvig? Sagen ender på politikernes bord på torsdag, men nu har Rødvig G&I lagt op et kompromis med udbryderne i Rødvig FC.
Hvem har lov at bruge den kommunalt ejede boldbane i Rødvig? Sagen ender på politikernes bord på torsdag, men nu har Rødvig G&I lagt op et kompromis med udbryderne i Rødvig FC.
Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rødvig G&I vil bilægge strid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødvig G&I vil bilægge strid
Stevns - 13. maj 2014 kl. 14:00
Af Henrik Fisker

Fodboldspillerne i Rødvig skal træne og spille deres kampe på banerne hjemme i Rødvig. Det er holdningen bag et udspil, som mandag aften blev vedtaget af bestyrelsen i Rødvig Gymnastik- og Idrætsforening (RGI) som kulmination på længere tids debat i klubben. Det skriver DAGBLADET Stevns tirsdag.

arrow Læs også: Rødvig FC griber udstrakt hånd fra G&I

Bestyrelsen markerer dermed, at den ønsker at bilægge striden med Rødvig Fodbold Club (RFC), som i efteråret blev dannet efter intern uenighed om linjen i Rødvigs fodboldverden. Den nye klub tog RGI's 11 mands-hold med sig ved løsrivelsen.

Siden har de to klubber været uenige om retten til og betingelserne for at benytte boldbanerne i Rødvig. Det har i praksis betydet, at RFC har været henvist til at træne på banerne ved Boestoftehallen, der i dag ejes af Gymnastikefterskolen Stevns. En situation, som mange fodboldaktive i Rødvig anser for uholdbar i længden.

- Vi har besluttet at være konstruktive og tage ja-hatten på. Vi lægger op til et kompromis, så det igen bliver muligt at samle Rødvigs fodboldaktiviteter i Rødvig. Det skader Rødvigs omdømme og begge foreninger, hvis vi fortsat skal have en konflikt kørende i al offentlighed, siger formanden for Rødvig G&I Ralf B. Hansen.

Bestyrelsen har på den baggrund sendt et kompromisforslag til Rødvig FC. Her lægges der op til, at foreningerne indbyrdes aftaler tider for benyttelse af boldbanerne til træning og kampe, at de to foreninger hver især sørger for at kridte banerne op, at RGI fortsat har retten til at sætte bandereklamer op på boldbanerne, at tribunen og alle mål på arealet tilhører RGI, samt at RGI's tilbyder leje af sine egne mål for 3000 kroner for resten af 2014. Herved slipper RFC for at anskaffe sine egne mål.

arrow Ny fodboldklub en realitet efter splittelse
13. november 2013 kl. 13:32 Opdateret: kl. 13:32
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk