11. maj 2021
Socialdemokraterne i Holbæks gruppeformand, Sine Agerholm, går af.
Socialdemokraterne i Holbæks gruppeformand, Sine Agerholm, går af.
Foto: Per Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sine Agerholm går af som formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sine Agerholm går af som formand
Opdateret 14. maj 2014 kl. 13:26
Holbæk - 13. maj 2014 kl. 07:14
Af Allan Rasmussen

- Jeg har efterhånden siddet for bordenden i en hel del år. Det har både været spændende og lærerigt, men nu synes jeg, at tiden er inde til forandring – ikke mindst i mit eget privatliv. De seneste otte år har jeg brugt al min tid på arbejde – civilt og politisk, og det har naturligvis kostet på den private bane.

Sådan skriver Sine Agerholm, der stopper som formand for den socialdemokratiske gruppe i Holbæk Kommune, i en pressemeddelelse.

Hun har foreslået byrådsgruppen, at der vælges en ny formand på det første gruppemøde i august.

Bliver i politik

Sine Agerholm har ikke planer om at forlade den politiske scene – tværtimod.

- Da jeg i sin tid gik ind i politik, var det fordi, jeg havde et personligt overskud, som jeg gerne ville bruge på at skabe positive forandringer for andre mennesker. Det er stadig min tilgang, og jeg føler selv, at jeg har en masse at bidrage med. Forskellen er bare, at nu får jeg mulighed for at kaste mine kræfter ind på nogle afgrænsede politikområder, siger Sine Agerholm.

Tilfreds kredsformand

Kommunekredsens formand Jørgen Hass tilføjer:

- Vi har været meget tilfredse med Sines opgaveløsninger, så det bliver også en ny situation for os, når en anden gruppeformand skal overtage opgaverne. Vi kender imidlertid også det tidsforbrug, der skal lægges i jobbet som gruppeformand og ser frem til, at hendes politiske energi i stedet fokuseres på et centralt område for Socialdemokratiet, nemlig arbejdsmarkedsområdet.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk