27. maj 2020
Malerisamlingens stifter, godsejeren og politikeren Johannes Hage, værnede om sit privatliv og var en mand med stor virketrang.
Malerisamlingens stifter, godsejeren og politikeren Johannes Hage, værnede om sit privatliv og var en mand med stor virketrang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød en mand med virketrang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød en mand med virketrang
Fredensborg - 12. maj 2014 kl. 09:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Malerisamlingens stifter, godsejeren og politikeren Johannes Hage, værnede om sit privatliv, og han nærede intet ønske om at blive husket i eftertiden på grund af sit navn og sin status i samfundet.

Det, der betød mest for ham, var at vise samfundssind og bistå de svage og forfulgte. Onsdag den 21. maj klokken 19.30 vil Jørgen Hage holde et foredrag om det ganske særlige menneske, der ejede stor virksomhedstrang og arbejdsevne.

Jørgen Hage, der er oldebarn af Johannes Hages yngre bror Alfred og direktør for Den Hageske Stiftelse, tegner er billede af det dybt engagerede menneske. Det sker på Nivaagaards Malerisamling. Prisen er 100 kroner. Tilmelding til info@nivaagaard.dk eller telefon 49141017

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?