11. maj 2021
Kronprins Frederik var tirsdag i Korsør for at markere åbningen af Skole-OL.
gallery icon

Se billedserie

Kronprins Frederik var tirsdag i Korsør for at markere åbningen af Skole-OL.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Royal opvarmning med bensving

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Royal opvarmning med bensving
Opdateret 07. maj 2014 kl. 14:29
Slagelse - 06. maj 2014 kl. 14:20
Af Martin W. Hansen

Korsør: Iført et sort og rødt træningssæt og neonfarvede løbesko trådte kronprins Frederik tirsdag formiddag ud af Krone 7 og op foran Korsør Atletikstadion, hvor 400 skoleelever og et væld af journalister og fotografer ventede på ham.

Kronprinsen hilste pænt på Korsør Atletikklubs formand Peer Bagge, borgmester Stén Knuth (V) og Danmarks Idrætsforbunds formand Niels Nygaard. Derefter gik turen ind på stadion, hvor indmarchen samtidig gik i gang med Slagelse Garden i front for de 400 elever, der skulle deltage i årets første bystævne under Skole OL.

Efter de officielle taler var det kronprins Frederik, der skulle holde peptalken, inden de unge atleter kastede sig ud i blandt andet længdespring, løb og boldkast.

- Jeg vil lige give jer tre sætninger fra den olympiske ånd. I skal yde det bedste, I kan. I skal respektere hinanden, og så skal I få knyttet venskaber. Det er sporten fantastisk til, mente kronprinsen og fortsatte.

- Jeg har taget lidt tøj på, så vi kan varme op sammen.

Derefter blev der skruet op for en omgang hårdt pumpet basmusik, mens alle inklusiv kronprins Frederik lavede både sprællemand og bensving, inden den royale gæst sammen med Korsør-løberen Abdi Hakim Ulad luntede et par omgange på stadion.

Læs mere i Sjællandske onsdag den 7. maj

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk