22. august 2019
Casper Blom er blevet rig på billige golfbolde.
Casper Blom er blevet rig på billige golfbolde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Har aldrig lånt en krone i banken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har aldrig lånt en krone i banken
Furesø - 01. maj 2014 kl. 06:00
Af Jimmy Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Værløse: Casper Blom har netop afsluttet en succesfuld iværksættertur sponsoreret af Dana, Microsoft og Ivækst. I perioden fra slutningen af marts til slutningen af april har han besøgt mere end 30 skoler, hvor cirka 15.000 unge studerende har lyttet og ladet sig inspirere af den unge iværksætter Casper Bloms mission i forbindelse med iværksætterturen har været at skabe opmærksomhed om iværksætteri, således at der kommer mere af det på skoleskemaet. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Casper Blom startede sin virksomhed, www.billigegolfbolde.dk i mors garage som 12-årig. Han var inspireret af sin morfar, der var golfspiller, og som gerne ville købe nogle brugte golfbolde af ham.

- Det handler ikke om, at man skal sidde og vente på, at man finder den gode idé, eller hvor mange penge man kan låne i banken. Det handler om hårdt arbejde. Jeg har aldrig lånt en krone i banken eller haft udefra kommende investorer, men derimod hele tiden haft fokus på at investere de penge jeg har tjent i min forretning med henblik på mersalg, sagde Casper Blom under foredraget hos de selvstændiges a-kasse Dana på Kirke Værløsevej forleden.

I dag har Casper Blom fire virksomheder: www.billiggolfbolde.dk, er stadig den største. Og i kølvandet findes i dag, www.dealfighter.dk, www.drinkster.dk, opticzoo.dk.

I Dana er man meget begejstret for at have et tæt samarbejde med Casper Blom, som løbende holder foredrag for medlemmerne rundt om i landet.

- Vi er i Dana utrolig stolte af at have et indgående samarbejde med Casper Blom. Casper er en fantastisk kapacitet og en rollemodel for mange, ikke mindst unge, der går med en iværksætterdrøm i maven. Han præsenterer sin historie på en utrolig levende måde, så man som publikum, får lyst til at starte egen virksomhed. Det er helt sikkert, at vi ikke har hørt det sidste fra Casper Blom og hans iværksætteri, siger Bendt Nolsøe, salgs- og marketingchef i Dana.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede