18. juli 2019
Politiet vil meget gerne have fat på et kvindeligt vidne, som angiveligt skulle have overværet et sammenstød mellem to biler på Indre Vordingborgvej i Næstved. To mænd, der kom kørende i denne VW Passat, sidder varetægtsfængslet i sagen.
Politiet vil meget gerne have fat på et kvindeligt vidne, som angiveligt skulle have overværet et sammenstød mellem to biler på Indre Vordingborgvej i Næstved. To mænd, der kom kørende i denne VW Passat, sidder varetægtsfængslet i sagen.
Foto: Rene Lind
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi efterlyser kvinde efter rockerballade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi efterlyser kvinde efter rockerballade
Opdateret 01. maj 2014 kl. 14:07
Næstved - 29. april 2014 kl. 16:27
Af Ulrik Bachmann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser en kvinde, som overværede sammenstødet mellem to biler på Indre Vordingborgvej i Næstved lørdag 19. april klokken 17.22.

Ifølge politikommissær Allan Holm kan kvinden have værdifulde oplysninger i sagen, som politiet kan bruge i efterforskningen.

- Vi har afhørt en del vidner, men vi har altså også fået oplysninger om, at en kvinde, som vi ikke har talt med, skulle have overværet det meste, forklarer Allan Holm.

To mænd med tilknytning til rocker-gruppen Bandidos er varetægtsfængslet i sagen. De kom kørende i en af bilerne og er blevet sigtet for forsætlig påkørsel og for trusler.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre ved retten i Næstved.

Ventede på mad

Politiet har fået oplyst, at det mulige vidne til episoden ventede på nogle bestilte madvarer i sandwich-butikken Go' Bid på hjørnet af Brandtsgade og Indre Vordingborgvej, og at hun havde stået og overværet hele episoden, hvor der først ankommer en sort VW Passat, som brager ind i siden på en parkeret Audi A6. I den sad tre mænd med tilknytning til den lokale udbryder-gruppe Westside Nation.

Det har ikke kunnet lade sig gøre for politiet at spore det mulige kvindelige vidne ud fra betalingsoplysningerne på kasseapparatet i sandwich-baren. Kvinden betalte sin mad med kontanter.

Både kvinden selv, men også øvrige vidner til episoden opfordres til at kontakte efterforskningsgruppen via tlf.: 114.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk