31. maj 2020
De gule spejderes gangsterjagt indtager Hørsholm denne weekend.
De gule spejderes gangsterjagt indtager Hørsholm denne weekend.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gangsterjagt i Hørsholm i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gangsterjagt i Hørsholm i weekenden
Hørsholm - 24. april 2014 kl. 13:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hørsholm: Der vil foregå en større gangsterjagt i Hørsholm i den kommende weekend, hvor »De Gule Spejdere« afvikler den årlige forårs patruljedyst for de 13-17 årige drenge og piger med over 140 deltagende spejdere.

Forårsturneringen foregår hvert år et nyt sted på Sjælland, og i år er det så den gamle bydel og naturområdet omkring Sjælsø, som lægger ramme for årets løb. Forårsturneringen foregår hvert år som en gangsterjagt i 1930´er stil, hvor spejderpatruljerne hjælper politiet med opklaring af en række mordgåder og jagt på organiserede kriminelle. Mange i Hørsholm hjælper til med kulisser.

På fredagens aftenløb i bymidten, åbner Marineforeningen lokalerne for udklædte franske fremmedlegionærer, der skal hjælpe spejderne på vej. Håndværkermuseet åbner den gamle byrådssal for en større samling tempelriddere, der komme med nyheder til spejderpatruljen. Møllen er bemandet med gangstere, der skal lokkes væk, så spejderne får adgang til nøglesamlingen, hvor de kan finde den passende nøgle til pengeskabet for at se, hvad det gemmer.

Selve gangsterkongen holder til i Fuglsanghus og hold af gangstere finder man også i baggården til f.eks. Lotuspot, i musikskolen, Ved Møllen og på kirkeøen. Efterforskernes hovedkvarter er på Jagt- og Skovbrugsmuseet. Lørdag rykker efterforskningen til Sjælsø, hvor højskolen og andre områder skal udforskes. Der vil kunne findes faldskærmsudspringere fanget i trækronerne og mange andre spændende oplevelser til lands og vands.

Der er mange deltagende spejdere fra Amtavisens område, Nødebo, Hillerød, Gørløse, Frederikssund, Hørsholm men også tilrejsende patruljer fra Bornholm, Jylland og Fyn.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?