31. maj 2020
Taastrup Teater har været brugt til mangt og meget i tidens løb. Nu skal et nyt rådgivende organ se på stedets muligheder med friske øjne.
Taastrup Teater har været brugt til mangt og meget i tidens løb. Nu skal et nyt rådgivende organ se på stedets muligheder med friske øjne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye kræfter skal løfte Taastrup Teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye kræfter skal løfte Taastrup Teater
Taastrup - 22. april 2014 kl. 08:24
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Høje-Taastrup: Et rådgivende organ skal fremover give ledelsen på Taastrup Teater en kvalificeret sparring i forbindelse med udviklingen af teatrets nye profil og aktiviteter.

Byrådet har på sit seneste møde godkendt Ole Dreyer Wogensen, Lars Fuglsang og Mette Sandager som medlemmer af det nye rådgivende organ, og de har alle tre sagt ja til at være med, skriver DAGBLADET Roskilde.

- Det er nogle rigtig spændende folk, vi har i spil, og jeg er sikker på, de kan komme med rigtig gode input til udviklingen af Taastrup Teater. Jeg tror, det er sundt at få nogle nye øjne på stedet og hvordan det kan udvikles, siger Merete Scheelsbeck (K), der er formand for Fritids- og Kulturudvalget i Høje-Taastrup Kommune.

Ole Dreyer Wogensen er direktør i egen virksomhed, Ole Dreyer Kommunikation ApS. Firmaet rådgiver en række virksomheder om kommunikation og strategi udvikling, herunder arbejdet med at fastlægge virksomhedens værdier, i samarbejde med alle medarbejdere.

Lars Fuglsang er professor ved Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier på RUC, og Mette Sandager er centerleder for Center for kunstnerisk produktion og ledelse med ansvar for overordnede udviklingsopgaver på tværs af uddannelserne i sceneproduktion og forestillingsledelse/rekvisit og produktionsafdelingen på Statens Scenekunstskole.

Udover de tre skal det rådgivende organ bestå af byrådsmedlemmerne Merete Scheelsbeck (K) og Anne Mette Bak (S).

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag eller i e-paperen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk