11. maj 2021
Flere gerningsmænd brød mandag aften ind i et pizzaria i Gørlev. (modelfoto)
Flere gerningsmænd brød mandag aften ind i et pizzaria i Gørlev. (modelfoto)
Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dramatisk biljagt efter indbrud i pizzaria

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dramatisk biljagt efter indbrud i pizzaria
Opdateret 27. april 2014 kl. 21:37
Kalundborg - 22. april 2014 kl. 06:33
Af Camilla Bjørkman Aagaard

Et indbrud i et pizzaria på Kalundborgvej i Gørlev kort før midnat mandag aften udviklede sig dramatisk, da tyvene flygtede fra politiet.

Klokken 23.48 bliver politiet kaldt ud til indbruddet, men flere personer når at flygte fra stedet i en stjålet bil, inden politiet får fat i dem.

En patruljevogn fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi hjælper med at sætte efter bilen, men undervejs bliver politibilen påkørt flere gange af den flygtende bil. Ingen personer kommer dog til skade.

Tyvene smider til sidst bilen i et skovområde og flygter til fods, men det lykkes en politipatrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi at finde føreren af bilen efter en times eftersøgning i området, oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Føreren, en 21-årig mand fra Svebølle, bliver anholdt på stedet. Han er "rigtig godt kendt" af politiet for tidligere indbrud, og han bliver sigtet for indbrud samt påkørsel af patruljevogn.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk