11. maj 2021
Lis Sørensen aflyste koncerten i Fuglebjerg få timer før den skulle have fundet sted. Hun havde ikke fået betaling for koncerten. Illustration: Claus Valentin
gallery icon

Se billedserie

Lis Sørensen aflyste koncerten i Fuglebjerg få timer før den skulle have fundet sted. Hun havde ikke fået betaling for koncerten. Illustration: Claus Valentin
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncertarrangør bliver politianmeldt - flere med-anmeldere søges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncertarrangør bliver politianmeldt - flere med-anmeldere søges
Opdateret 17. april 2014 kl. 07:13
Næstved - 15. april 2014 kl. 06:11
Af Annika Fossá

Arrangøren af den Lis Sørensen-koncert, der skulle have været afholdt i Kulturladen i Fuglebjerg, men som blev aflyst i sidste øjeblik på grund af manglende betaling, bliver nu politianmeldt.

Det fortæller Lars Madsen, som er en af de godt 150 koncertgængere, der ikke kun blev skuffet, da koncerten blev aflyst i 11. time, men nu også er blevet snydt på det groveste.

- Jeg betalte billetterne med dankort over nettet, og det skulle også være det sikreste, da man altid kan trække betalingen tilbage, men nu har han været så flabet at gøre indsigelse mod min tilbagetrækning. Det skal han ikke slippe godt fra, siger Lars Madsen fra Sandved, der havde tre billetter til koncerten med Lis Sørensen.

Efterlyser flere

Nu har han sammen med en anden koncertgæst, Birgitte Christensen, besluttet sig for at indgive en politianmeldelse mod Frank Louens, som koncertarrangøren hedder.

- Jeg ved ikke, om der kommer penge ud af det, men nu er det blevet en principsag - det er virkelig frækt gjort, lyder det fra Lars Madsen.

De vil dog helst ikke stå alene med politianmeldelsen, og derfor søger de nu flere, der også mangler at få penge retur for koncertbilletterne, og som også gerne vil være med i politianmeldelsen mod Frank Louens.

Det er uklart, hvor mange af de godt 150 koncertgæster, der endnu ikke har fået penge tilbage for de ubrugelige koncertbilletter - det er der nok kun Frank Louens, der ved - men Lars Madsen håber, at flere vil være med i politianmeldelsen mod Frank Louens, derfor opfordrer han snydte koncertgæster til at kontakte sig på tlf. 22 40 52 49.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Frank Louens til artiklen.

Læs mere i Sjællandske tirsdag den 15. april 2014.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk