18. juli 2018
"Mr. Grand Prix" Johnny Logan og hans nye kapelmester Rasmus Hedeboe kan opleves i en akustisk koncert på Grønnegades Kaserne fredag 29. januar. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

"Mr. Grand Prix" Johnny Logan og hans nye kapelmester Rasmus Hedeboe kan opleves i en akustisk koncert på Grønnegades Kaserne fredag 29. januar. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På turné med Grand Prix-stjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På turné med Grand Prix-stjerne
Opdateret 20. januar 2010 kl. 13:36
Næstved - 16. januar 2010 kl. 06:00
Af Kasper Frank
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Næstved: Hvad gør Johnny Logan, når han mangler et band til sin Europa-turné i 2010? Han hyrer da en musiker fra Næstved.

Johnny Logans bookingbureau, Tajmer Booking & Management, anbefalede Rasmus Hedeboe, da den irske sanger skulle bruge et nyt band til den nye turné.

36-årige Rasmus Hedeboe kan se frem til at optræde i blandt andet Danmark, Tyskland, Norge, Østrig og Holland, når han som guitarspillende kapelmester for selveste "Mr. Grand Prix" skal finde den rette takt til Grand Prix-hit som "What's another year" og "Hold me now." Rasmus Hedeboe har selv sammensat et band som skal med på turen.

- Johnny Logan er en af de ægte sangere. Jeg glæder mig til at opleve, hvordan det er at stå på scenen foran Johnny Logans fans. Jeg ved, at stemningen er helt speciel, så det bliver en anderledes oplevelse for mig og bandet, siger Rasmus Hedeboe.

Indtil videre er Johnny Logan med band booket til cirka 20 koncerter rundt omkring i Europa, men Rasmus Hedeboe regner med at tallet stiger til 50 i løbet af den næste måneds tid.

- 2009 har været et lidt stille år, men det er begyndt at gå den rigtige vej igen, siger Rasmus Hedeboe, som sideløbende med Johnny Logan-turnéen fortsætter med at optræde med sit orkester "Partymaskinen," som blandt andet leverer musik til større fester.

- Jeg er nødt til at have to-tre spillejob om ugen for at få det til at hænge sammen økonomisk, siger han.

Lokalt kan Johnny Logan og kapelmester Rasmus Hedeboe opleves i en akustisk koncert på Grønnegades Kaserne i Næstved fredag 29. januar.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk