16. februar 2019
Den første søndag med loppemareked på Torvet arrangeret af Marina Blichfeldt og Eva Normann blev en ubetinget succes. Selv vejrguderne så med milde øjne på det nye initiativ i Hillerød og sendte kun enkelte dråber regn ned over de 61 boder og de mange købere. Læs mere om loppemarked-debuten side 3. Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Den første søndag med loppemareked på Torvet arrangeret af Marina Blichfeldt og Eva Normann blev en ubetinget succes. Selv vejrguderne så med milde øjne på det nye initiativ i Hillerød og sendte kun enkelte dråber regn ned over de 61 boder og de mange købere. Læs mere om loppemarked-debuten side 3. Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Succes med søndags-lopper på Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Succes med søndags-lopper på Torvet
Opdateret 17. april 2014 kl. 07:10
Hillerød - 14. april 2014 kl. 06:00
Af Maja Vindelev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hillerød: - Det er virkelig, virkelig et godt initiativ, og jeg forstår ikke, at der ikke er nogen, der har fundet på det før.

Sarah Stürup Chrintz står med et natbord til 100 kroner i favnen, mens hendes mor Anne Stürup står ved siden af med et smykkestativ til 25 kroner. Begge bor i Hillerød.

- Men jeg læser biologi i København, og jeg skal snart til at finde mit eget, siger Sarah, der sammen med sin mor værdsætter, at der nu er kommet liv på Torvet om søndagen.

Der er åbenbart flere, der er på vej til at flytte hjemmefra, og som godt kan bruge nogen ting, der ikke er så dyre. Kai Raun fra Sigerslevøster kigger således efter gryder til sin søn, der er ved at lægge an til at forlade den hjemlige rede. Men Kai er også på jagt efter nogle Techno-ting, som er gamle legetøjsbiler.

- Jeg har fundet noget Techno her, men det ser ud til, at det er blevet malet op, siger Kai, der helst vil købe originalt Techno, som han legede med som barn.

Længere oppe på Torvet serverer Marina Blichfeldt og Eva Normann gratis kaffe for folk, og her kan man vist sige, at de gode drømme er gået i opfyldelse.

- Jeg er ovenud tilfreds, og det er det, jeg altid har drømt op. Vi ville gerne lave noget sjovt på Torvet og så kombinere det med et loppemarked, siger Marina, der trods påbud til sig selv om ikke at købe noget alligevel har købt et spejl, en skål og tre kjoler.

Anders Blichfeldt, der er gift med Marina, er også nået frem til Torvet og glæder sig over sin kones og Evas succes.

- Det er fantastisk, at det er lykkedes for dem, og jeg hører kun positivt fra folk. Det er noget af det, vi har råbt efter i Hillerød - at få skabt mere liv. Måske kan det også få butikkerne til at overveje at holde åbent om søndagen, for det handler om at få gang i butikkerne. Caféerne vil i hvert fald opleve at få udsolgt, vurderer Anders.

Næste loppemarked på Torvet er påskesøndag den 20. april, klokken 8-14, og så forsætter søndagslopperne ellers frem til og med den 5. oktober. Blot Smuk Kvindeløb den 7. september giver en frisøndag for loppefolket.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk