25. oktober 2021
Kronprinsesse Mary smilede og virkede oplagt under hele dagens program.
gallery icon

Se billedserie

Kronprinsesse Mary smilede og virkede oplagt under hele dagens program.
Foto: Keld Navntoft/Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Mary i Estland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Mary i Estland
Opdateret 07. april 2014 kl. 09:29
Danmark - 02. april 2014 kl. 09:20
Af Camilla Bjørkman Aagaard

Kronprinsesse Mary landede tirsdag i Estland, hvor hun er på et to-dages besøg sammen med Mary Fonden og Red Barnet for at opleve arbejdet med Fri for Mobberi i estiske børnehaver og skoler.

På besøgets første dag var det fuldt program. Mary besøgte børnehaven Suitsupääsupesa lasteaed, der har anvendt Fri for Mobberi-værktøjerne siden 2010. Derefter tog hun videre til åbningen af Den Danske Konges Have sammen med Tallinns borgmester. Her var nogle børn mødt op med danske flag, og Mary var selvfølgelig henne og hilse på dem. Åbningen var med til at markere relationerne mellem Estland og Danmark. Haven blev i 2013 renoveret med støtte fra Dronning Margrethe og prins Henriks Fond samt A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.

Ud på eftermiddagen var kronprinsessen til åbningen af fotoudstillingen »A Modern Royal Household«, der viser renoveringen af Frederik VIIIs palæ. Hun sluttede af med en reception på Tallinn rådhus og et møde med Estlands præsident Toomas Hendrik Ilves og hans kone.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?