19. november 2019
Først fem minutters gang - så et minuts løb. Løbetræningen blev skudt i gang i går ved værestedet Fristedet i Høng af Idrætsforeningen Sund Stil.
gallery icon

Se billedserie

Først fem minutters gang - så et minuts løb. Løbetræningen blev skudt i gang i går ved værestedet Fristedet i Høng af Idrætsforeningen Sund Stil.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løb ud i foråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løb ud i foråret
Kalundborg - 01. april 2014 kl. 09:00
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom der denne formiddag var tåget og råt, så var der alligevel nogle kvinder, som var mødt op til en gang løbetræning ved værestedet Fristedet i Høng.

Idrætsforeningen Sund Stil, hvis målgruppe især er psykisk sårbare, skulle mandag begynde med et begynderhold for løbere.

Aktivitetskonsulent ved Socialpsykiatrien Kathrine Mariegaard stod klar med stopur, da deter hende og en anden medabejder Birgitte Nielsen, som stod for træningen.

- Sport er rigtig godt for alle mennesker, men især for mange af dem, som kommer i Fristedet. Nu er det blevet forår, og så skal vi ud at have noget frisk luft, og målet er alle skal kunne løbe fem kilometer om 12 uger, sagde hun.

For et halvt år siden blev Idrætsforeningen Sund Stil i Kalundborg Kommune oprettet, og i dag er foreningen, som især henvender sig til folk med sindslidelser, oppe på at have 42 medlemmer.

- Det er ret højt antal i forhold til andre kommuner, og de fleste af medlemmerne er ret aktive, siger Kathrine Mariegaard.

I løbet af efteråret og vinteren har medlemmerne kunnet gå til forskellige aktiviteter i den sydlige og nordlige del af kommunen.

Der er svømning, løb, badminton, musik og bevægelse, cykeltræning, dancefitness og styrketræning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk