27. juli 2021
Veninderne Anita Larsen (t.v.) og Anne Seeger-Madsen, begge nybagte førstegangsmødre, deltog med dejlige Frederik på seks måneder og den ligeså dejlige Sophia på blot fem måneder.
gallery icon

Se billedserie

Veninderne Anita Larsen (t.v.) og Anne Seeger-Madsen, begge nybagte førstegangsmødre, deltog med dejlige Frederik på seks måneder og den ligeså dejlige Sophia på blot fem måneder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sophia og Frederik svævede på en sky

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sophia og Frederik svævede på en sky
Opdateret 09. marts 2014 kl. 13:40
Køge - 08. marts 2014 kl. 08:00
Af Dorte Larsen

ølby Bibliotek: De tilfredse lyde fra 13 babyer og 13 nybagte mødre i rundkreds bliver til et kor af bølgende wellness-toner, som burde sendes ud i æteren til glæde for sjæl og øregange. Det skriver DAGBLADET Køge.

Hele lokalet »synger af glæde«, efterhånden som undervisningen i babymassage på Ølby Bibliotek skrider frem.

Fysiurgisk massør Sonja Bomberg fra egetfirmaet Frisk Krop dirigerer, og der er altid fuldt besat, når hun dukker op på biblioteket en gang hver forår og efterår.

Forleden var forårsholdet samlet og bestod primært af førstegangmødre, som pakkede deres små guldklumper ud og nøje fulgte Sonjas vejledning om massage i blide cirkler og strøg i et stille og roligt tempo.

Blandt deltagerne var veninderne Anita Larsen med seks måneder gamle Frederik, og Anne Seeger-Madsen med Sophia på blot fem måneder. Begge debuterende mødre til babymassage for første gang, og begge fysioterapeuter.

- Men vi giver jo fysioterapi til voksne, og det kan vi ikke bruge til vores børn. Derfor vil vi gerne lære at give babymassage, forklarede Anita.

Både Sophia og Frederik er vant til at blive puslet og nuslet af deres forældre, men kom tydeligvis op at svæve på en sky under den vidunderlige massage af hele kroppen, armene og benene, hænderne og fødderne, fingre og tæer og i ansigtet.

Det var Anita, der var blevet opmærksom på tilbuddet gennem én fra mødregruppen, hvorefter hun straks sendte det glade budskab videre til Anne.

Et andet effektivt kommunikationsmiddel er at modtage sms fra KøgeBibliotekerne om de mange, forskellige tilbud netop til småbørnsforældre, og så er der selvfølgelig facebook og de sociale medier i det hele taget.

Læs mere om kurset i DAGBLADET Køge.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk